Werkorganisator mutatieonderhoud
Eminent
Utrecht, NL
5 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Spreekt renovatie & onderhoud jou aan en ben jij communicatief vaardig? Dan is deze functie misschien voor jou op het lijf geschreven.

Als werkorganisator mutatieonderhoud houdt jij je bezig met woningen zo snel mogelijk weer opnieuw verhuurbaar te maken.

Wat er moet gebeuren verschilt per woning wat het werk erg divers maakt. Aan de hand van jou opnames zet jij de werkzaamheden uit.

Hierin is het belangrijk dat je goed administreert wat er gedaan moet worden aan een woning en welke vaklieden nodig zijn om dit te verhelpen.

Daarnaast is jouw materialenkennis van hoog niveau en heb je een groot organisatorisch vermogen. In deze functie is het een pre dat je flexibel ingesteld bent en snel kan schakelen.

Kortom : jij regelt het gehele proces, bewaakt de kwaliteit en houdt opdrachtgever op de hoogte van de voortgang.

Interesse? Neem contact op met Mariëlle Blom, 06 - 18 73 33 65, m.blom eminentgroep.nl

Functieeisen

 • Minimaal mbo afgeronde opleiding bouwkunde
 • In het bezit van VCA
 • Organisatorisch vermogen, technisch inzicht en flexibel ingesteld
 • Bedrijfsomschrijving

  Deze partij heeft haar core business gericht op het renovatie en onderhoud van woningen. Dit doen ze voornamelijk in opdracht van woningcoöperatie.

  Het hoofdkantoor is gevestigd in het westen van het land. Met daarnaast nog 18 kleinschalige vestigen hebben ze een landelijke dekking gecreëerd.

  Op deze manier zijn ze snel bij opdrachtgevers en bewoners. Dit familiebedrijf kent korte lijnen binnen de organisatie. Medewerkers staat voorop en ze werken graag met mensen die net als zij altijd een stukje harder willen lopen.

  Daarnaast passen de kernwaarden nuchterheid, transparantie en regionaal bij deze partij. Klinkt bovenstaand jou goed in de oren en denk jij dat je past binnen deze partij? Solliciteer dan snel!

  Arbeidsvoorwaarden

  Wij van Eminent streven er naar dat jij bij onze opdrachtgever :

 • Werkt in een bedrijf met een plezierige werksfeer
 • Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden krijgt
 • Ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling
 • Mogelijkheid tot een vaste aanstelling bij de opdrachtgever
 • Een sparringspartner krijgt
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier