Traineeship Calculator | Werkvoorbereider
CBRE Nederland
Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands
6 dagen geleden

Wil je deel uitmaken van een snel groeiend team in wereldwijd opererend vastgoedbedrijf én daarbij de financiën beheren van complexe bouwprojecten voor internationale klanten?

Dan biedt ons Cost Management team je de perfecte plek! Wat ga je doen? Als Trainee Cost Manager ga je in projectteamverband advies geven aan onze opdrachtgevers, de eindgebruikers van vastgoed.

Je geeft advies over de financiële kaders van bouw trajecten en stuurt er dus op dat er binnen de kaders wordt ontworpen maar ook de uitvoering wordt gedaan.

Een specialistische, maar ook zeer veelzijdige functie. Je ondersteund de Medior en Senior Cost Manager met dagelijkse werkzaamheden zoals business cases en begrotingen opstellen, ontwerpen financieel beoordelen en bediscussiëren, meer- en minderwerken beoordelen en kostenoverzichten maken.

Cost Management valt onder ons Project Management team waar integraal advies wordt gegevens. In de teams wordt samen gewerkt in multidisciplinaire teams, waarbij een Cost Manager nauw samenwerkt met de Project Manager, Architect en Installatieadviseur.

Het Cost Management team is een jong team van professionals die gedreven zijn om de beste service aan onze klanten te leveren in een omgeving waar je jezelf kunt ontwikkelen en kunt blijven groeien.

Wanneer je gaat starten word je begeleid door consultants met jarenlange ervaring binnen het commercieel vastgoed. Wel is het belangrijk dat de financiën van bouwprojecten jouw aandacht trekken.

Indien nodig worden andere businessunits met alle kennis van vastgoed betrokken. Het is een werksituatie die jou als aanstaand Trainee Cost Manager in staat stelt snel ervaring op te doen en nieuwe kennis te verwerven.

Wij zijn daarom op zoek naar een gedreven nieuwe collega die kan presteren onder tijdsdruk. Je werkt in een projectteam waarin je jezelf (zelfstandig) bezighoudt met taken zoals :

 • Opstellen van haalbaarheidsstudies en inkoop strategieën;
 • Het opstellen van calculaties en begrotingen van onze projecten;
 • Opstellen van aanbestedingen, inclusief het bewaken van het kwaliteitsproces, de aanbestedingsanalyse en het samenstellen van de contractuele documenten;
 • Het verwerken van contractwijzigingen;
 • Het controleren en managen van de kosten evenals het herzien van de aansprakelijkheid van grote projecten;
 • Het opstellen van maandelijkse kostenrapporten en presentaties gereed maken hiervan.
 • Wat heb je ons te bieden? Je hebt een HBO of WO-diploma in een bouwkundige of financiële richting;Je gaat planmatig te werk, bent leergierig en ambitieus;
 • Je bent heel nauwkeurig en wilt opdrachten tot in de puntjes uitwerken;Je bent een absolute teamplayer en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden (een pré);
 • Je hebt enige kennis van aanbestedingsprocessen of (stage) ervaring in cost managementJe hebt uitstekende mondeling en schriftelijke adviesvaardigheden in Nederlands en Engels.

  Dit hebben wij jou te bieden! Bij CBRE werk je samen met allerlei verschillende specialisten aan een gedegen totaaladvies.

  Je collega’s zijn (Young) Professionals met een commerciële, financiële, bouwkundige of zelfs creatieve achtergrond, en allemaal met dezelfde drive voor vastgoed.

  CBRE wil jong talent een podium bieden. Je krijgt dan ook bij de start van je carrière veel verantwoordelijkheid waardoor je jezelf kunt ontplooien.

  In ons traineeshipprogramma ga je aan de slag in een van onze junior functies. Je zult 80% van je tijd volwaardig aan de slag gaan als Trainee Consultant.

  De andere 20% van je tijd besteed je aan jouw Traineeship. Tijdens het Traineeship word je de mogelijkheid geboden om met collega’s uit verschillende vastgoeddisciplines samen te werken, professionele trainingen te volgen en jouw netwerk uit te breiden.

  Alles om de jou een vliegende start van je vastgoedcarrière te bezorgen. Je maakt deel uit van een groep jonge professionals.

  Samen leren jullie onze organisatie en de sector door en door kennen, daarnaast wordt er aandacht besteed aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

  Uiteraard vinden wij het belangrijk dat onze trainees elkaar en collega’s ook in een informele sfeer beter leren kennen, dit kan tijdens de verschillende borrels, etentjes en sportevenementen die door het jaar heen worden georganiseerd.

  Het programma start tweemaal per kalenderjaar : op 1 maart en 1 september, maar natuurlijk kun je het hele jaar door bij ons starten en ga je mee in het eerstvolgende Traineeship.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier