Monteur buitendienst
Artiflex
Nijkerk, NL
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Zorg jij voor de juiste basis en ben je niet snelzeeziek? Dan past de vacature monteur buitendienst in Nijkerk uitstekend bijjou!

Als monteur buitendienst staat de bedrijfslocatie in Nijkerk centraal. Vanuit hier wordt er gezorgddat jij de beste materialen mee krijgt om je werk uit te kunnenvoeren.

In de loods worden metalenvloerensystemen geproduceerd, dit wordt gedaan doormiddel van de nieuwste apparatuur. Je zult komen te werken in eenbetrouwbaar, flexibel en innovatief bedrijf die gespecialiseerd isin de bouw van jachten .

Doorgaans zijn dejachten die in de werven liggen tussen de 70 tot 150 meter lang. Met 30 jaar ervaring in de superjachtbouw wordt er professioneel werk geleverd van het hoogsteniveau.

Alsmonteur buitendienst werk je bij verschillende werven in binnen- en buitenland . Op maandag ochtend vertrek je metje collega's naar de juiste bestemming en op de donderdag zullenjullie weer terug komen.

De hele week werk je op de werf en wordtje volledig voorzien van goede kost en inwoning .Bij de werven zul je op jachten werken die zowel te water liggenals op de kant.

Ophet jacht ga jij met je collega's de vloersystemen in elkaar zettenen waterpas maken. De onderdelen van hetvloersysteem die jij gaat leggen zijn voorzien van uniekecodes .

Aan de hand vanaf technische tekeningen kun jij met je collega's hetvloersysteem in elkaar "puzzelen". Het systeem waar je mee komt tewerken is compleet aanpasbaar op het moment datde vloer is geplaatst.

Als het jacht te water ligt zal de vloer watkunnen veranderen waardoor deze niet meer waterpas is. Jij zorgtsamen met je collega's dat de vloer zo wordt aangepast dat die tenalle tijden waterpas zal liggen.

Functie-eisen

Voorde functie monteur buitendienst wordtgevraagd :

 • Je kunt technischetekeningen lezen;
 • Bereidheid ombuitenshuis te werken;
 • In het bezit van een B rijbewijs ;
 • Woonachtig inomgeving Nijkerk.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Voor de functie monteurbuitendienst wordtgeboden :

 • Kost eninwoning met een vergoeding van € 20 pernacht;
 • Standaard vrije dag opvrijdag;
 • Een salaris van € 2000 tot €2450 bruto per maand;
 • Gemotiveerde engezellige collega's.
 • Ben jij klaar omop superjachten te werken met gemotiveerde collega's? Solliciteerdan meteen door je cv op te sturen naar k.

  timmer artiflex.com. Voormeer vragen en / of informatie mag je bellen naar 0341-703 070 of eenWhatsapp bericht sturen naar 06-151 63 221.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier