Verhuurmakelaar
Maandag Eindhoven
Eindhoven, Noord-Brabant
3 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Geen dag is hetzelfde, je kunt iets betekenen voor de huurders en je bent een echte verbinder binnen de corporatie. Daarom vind jij het werk als Verhuurmakelaar het leukste wat er is!

Je hebt zojuist met de huurder het contract in de woning ondertekend. De huurder is blij dus jij ook! Nu is het tijd om terug naar kantoor te gaan waar de administratieve verweking plaatsvindt.

Je opent je mailbox en ziet dat er een woning is opgezegd, tijd voor jou om in actie te komen. Aan jou de taak om de woning te prepareren voor de nieuwe huurder.

Wat is de staat van de woning? Je schakelt de mutatieopzichter in om eventuele gebreken van de woning in kaart te brengen en samen met de aannemers zorg jij dat de woning weer in perfecte staat is voor de verhuur.

Om een passende huurder te vinden ga je de woning adverteren. Jij bent de expert op gebied van wet -en regelgeving om een zorgvuldige selectie van aspirant-huurders te maken, om zo tot een goede match te komen.

Het gehele verhuurproces leidt uiteindelijk tot jouw favoriete moment : De sleuteloverdracht. Jij hebt weer gezorgd voor een blije huurder, die kan leven in een fijne woning die bij hem past.

Jouw taken bestaan uit

 • Het onderhouden van contacten met nieuwe, bestaande en vertrekkende huurders.
 • Advies verlenen aan huurders over het huren van woningen.
 • Het correct vastleggen van inkomensgegevens.
 • Het begeleiden van (groep)bezichtigingen.
 • Het uitvoeren van begin- en eindinspecties van woningen.
 • De coördinatie en uitvoering van de (administratieve) afhandeling van het mutatieproces.
 • Contacten onderhouden met de opzichters en de door hun te voeren werkzaamheden aansturen.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier