(Senior) Adviseur Beheer en Onderhoud
Brink
Rotterdam, NL
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

 • Als (Senior) Adviseur Beheer & Onderhoud ben je verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van Beheer & Onderhoudsvraagstukken bij onze opdrachtgevers;
 • overheden, corporaties en woningcorporaties. Dit doe je soms alleen, maar meestal in teamverband met andere collega’s.

  Binnen Brink Management / Advies hebben wij onze expertises ondergebracht in vakgroepen. In de gebruiksfase van het vastgoed zien we vaak dat wat er op operationeel niveau wordt uitgevoerd niet aansluit bij wat er op strategisch niveau is bedacht.

  De collega’s van de vakgroep Exploitatiemanagement verbinden de strategische en operationele (technische) kanten van vastgoed met elkaar.

  Dit vraagt om integraal denkvermogen. Ons team groeit en daarom zoeken wij een echte denker én doener op het gebied van Beheer & Onderhoud.

  Je bent verantwoordelijk voor het klantmanagement en voert de dialoog met de opdrachtgever. Binnen jouw projecten bewaak en borg je de voortgang, kwaliteit en het budget.

  Om de juiste koppeling tussen strategische vraagstukken en operationele beslissingen te kunnen maken, is inzicht in het vastgoed essentieel.

  Je zorgt er dan ook voor dat de opdrachtgever het juiste inzicht krijgt en verwerkt deze informatie in slimme tools die helpen bij het maken van deze vertaalslag.

  Daarbij adviseer je de opdrachtgever over de praktische implementatie en de best passende samenwerking met de markt. Je stelt hierbij niet alleen rapporten op, je zorgt ervoor dat het ook echt werkt voor de opdrachtgever.

  Je laat het vastgoed van onze opdrachtgevers werken zoals het is bedacht. Het afgelopen jaar hebben wij, door het geven van inzicht en de inzet van slimme tools en processen, gezorgd voor duurzame en betrouwbare MJOB’s bij woningcorporaties.

  Maar ook helpen we diverse gemeentes met de route naar verduurzaming van hun gebouwen. En we geven opdrachtgevers inzicht in het onderhoud van hun monumentale panden.

  Wil je meer weten over onze projecten? Neem een kijkje.

  Wat kun je verwachten?

  Brink Management / Advies biedt je een persoonlijke, professionele en afwisselende werkomgeving met uitdagende projecten in multidisciplinaire teams.

  Via een breed aanbod aan incompany-opleidingen en coaching krijg je de mogelijkheid om je snel verder te ontwikkelen in het managen van projecten of te specialiseren in bepaalde vakgebieden.

  We vinden het belangrijk dat je arbeidsvoorwaarden aansluiten bij jouw persoonlijke situatie. We bieden je als medewerker de mogelijkheid om een deel van de arbeidsvoorwaarden naar eigen inzicht in te zetten door middel van het persoonlijk budget.

  Dit budget houdt in dat je, naast het salaris, beschikt over een vrij’ besteedbaar budget dat je kunt inzetten voor verschillende doelen zoals het aankopen van extra vrije dagen of pensioen.

  Als de vraag van thuis verandert, kun je de condities op het werk mee veranderen.

  Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een HBO diploma in de richting Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Bouwkunde.
 • Je hebt een aantal jaren ervaring in Beheer & Onderhoud vanuit opdracht gevend-, adviserend- of opdracht nemend perspectief.
 • Je bent een denkende doener, pakt door en bent iemand die klantgericht is.
 • Je bent ondernemend en hebt de drive om te blijven leren, vernieuwen en verbeteren.
 • Je hebt meer dan voldoende kennis van Excel en hebt de bereidheid om dit verder te ontwikkelen.
 • Je bent iemand die gestructureerd werkt en de hoofd- en bijzaken van elkaar kunt scheiden.
 • Je standplaats wordt, afhankelijk van jouw voorkeur, Rotterdam of Eindhoven. Daarnaast ben je regelmatig bij onze opdrachtgevers op locatie aanwezig.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier