Leidingmonteur jachtbouw
Hoop 4 EU
Aalsmeer, NL
1 dag geleden
source : Uitzendbureau.nl

Als Leidingmonteur / Pijpfitter werk je mee aan de vervaardiging en de inbouw van pijpleidingsystemen aan boord van de jachten die op de werf in aanbouw zijn.

Je bouwt het leidingwerk op en monteert het leidingwerk af aan boord van de jachten. Je kiest de juiste werkwijze en de daarbij te gebruiken materialen en gereedschappen.

Uiteraard tref je de daarbij behorende voorzorgsmaatregelen zoals veiligheidsaspecten en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Je bewaakt de kwaliteit van het werk en je ziet toe op orde, netheid, Arbo en veiligheid en onderneemt waar nodig actie.

Je valt onder en rapporteert aan de Voorman Werktuigbouw.

Vaardigheden

Wij zoeken een kandidaat met een MBO werk- en denkniveau en werkervaring als Leidingmonteur / pijpfitter binnen de jacht- of scheepsbouw.

Je kent de toe te passen werkmethoden (inmeten, bewerken, buigen en inbouwen van leidingen), gereedschappen en materialen (rvs, staal, Cunifer en aluminium).

We zoeken specifiek monteurs van fijn leidingwerk / Leidingmonteurs; inmeten, buigen en monteren van RVS EO leidingwerk diameter 8 t / m 28mm.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier