Leidingmonteur jachtbouw
Hoop 4 EU
Aalsmeer, NL
11 uur geleden
source : Uitzendbureau.nl

Als Leidingmonteur / Pijpfitter werk je mee aan de vervaardiging en de inbouw van pijpleidingsystemen aan boord van de jachten die op de werf in aanbouw zijn.

Je bouwt het leidingwerk op en monteert het leidingwerk af aan boord van de jachten. Je kiest de juiste werkwijze en de daarbij te gebruiken materialen en gereedschappen.

Uiteraard tref je de daarbij behorende voorzorgsmaatregelen zoals veiligheidsaspecten en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Je bewaakt de kwaliteit van het werk en je ziet toe op orde, netheid, Arbo en veiligheid en onderneemt waar nodig actie.

Je valt onder en rapporteert aan de Voorman Werktuigbouw.

Vaardigheden

Wij zoeken een kandidaat met een MBO werk- en denkniveau en werkervaring als Leidingmonteur / pijpfitter binnen de jacht-

of scheepsbouw. Je kent de toe te passen werkmethoden (inmeten, bewerken, buigen en inbouwen van leidingen), gereedschappen en materialen (rvs, staal, Cunifer en aluminium).

We zoeken specifiek monteurs van fijn leidingwerk / Leidingmonteurs; inmeten, buigen en monteren van RVS EO leidingwerk diameter 8 t / m 28mm.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier