Product Manager
CGL
Houten, Netherlands
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Op basis van marktontwikkelingen adviseer je de Benelux-organisatie over te ontwikkelen diensten & producten. Daarnaast help je je Salescollega’s door hen te adviseren en te stimuleren over onze diensten en mogelijkheden.

Ook houd je je bezig met het ontwikkelen van introductieplannen voor nieuwe producten. Je hebt veel contact met Salescollega’s en Productspecialisten, met hen deel je onder andere de informatie die je verzamelt over de markt en producten.

Wat vragen we?

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke rol
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal
 • Affiniteit met Retail
 • Je bent een klantgerichte Productmanager en je overtuigt van nature graag andere mensen. Door jouw analytisch en technisch vermogen speel je goed in op de ontwikkelingen in de markt en weet je waar de klanten mee bezig zijn.

  Daarnaast zorgen jouw communicatievaardigheden ervoor dat je je collega’s meekrijgt in het introductieplan dat je hebt voor een nieuw product.

  Wat bieden we?

  De rol van Productmanager biedt veel vrijheid en ontwikkelingsmogelijkheden. Toshiba heeft een informele en open werksfeer.

  De groeiende organisatie kent een no-nonsense cultuur en korte lijnen. Je wordt goed begeleid door je manager en je leert dagelijks van collega’s.

  Binnen heel Toshiba werk je samen met enthousiaste collega's : iedereen staat voor je klaar, is bereid je te helpen en laat je je thuis voelen.

  Ook maken wij gebruik van een Talentenkompas (TMA), waarbij je inzicht krijgt in je talenten en je met je manager ontwikkelgesprekken hebt.

  Hierbij kijken wij naar jouw kwaliteiten en hoe we deze samen het beste in kunnen zetten in jouw rol. Op deze manier heb je inzicht en invloed op je eigen ontwikkeling.

  Uiteraard ontvang je een goed salaris met bijpassende voorwaarden, zoals 25 vakantiedagen + adv dagen (op basis van fulltime).

  Daarnaast hebben we een maandelijkse borrel, jaarlijkse kick-off en leuke activiteiten met je team. Thuiswerken behoort ook zeker tot de mogelijkheden.

  De organisatie

  Toshiba Global Commerce Solutions levert een breed assortiment aan diensten & producten voor de zakelijke markt. De Retailwereld is constant in beweging en daarom blijven wij ook vooruitdenken.

  Wij bieden volledige technologische producten en diensten voor deze markt. Van ERC-systemen tot cross-channel-oplossingen en bijbehorende apparatuur.

  Onze Retail-oplossingen ontwikkelen en leveren we niet alleen, we installeren en onderhouden ze ook met onze klantgerichte adviesdiensten.

  Door op deze manier te werken, zijn wij in staat om de klant volledig te ontzorgen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier