Technisch Manager
Sweco
Rotterdam, NL
5 dagen geleden

Désirée Stoker Teammanager Kantoren / BOG

Sweco groeit hard en Sweco Vastgoedmanagement (zo’n 80 collega’s) wil hier natuurlijk niet in achter blijven. Daarom komen we graag in contact met Technisch Managers voor het beheer vastgoedobjecten, voornamelijk in midden- en west-Nederland.

Elk een totaal ander type klant met andere behoeftes, we horen graag wat jouw voorkeur heeft. Ons hoofdkantoor is gevestigd in De Bilt maar je bent ook regelmatig aanwezig bij de objecten en je kunt werken vanuit huis of een kantoor in jouw buurt.

Elk accountteam bestaat uit commercieel, financieel- en technisch managers, ondersteund door een servicedesk. Zaken waar jij als Technisch Manager mee aan de slag gaat zijn bijvoorbeeld het opstellen van meerjaren onderhoudsplannen (MJOP’s), contractmanagement, planmatig en ad-hoc onderhoud, renovaties en technisch advies in brede zin.

In het kort ben je een hands-on Technisch Manager die op tactisch en strategisch niveau adviseert met betrekking tot onderhoud van vastgoedobjecten.

Uiteraard gaat dat bij een organisatie als Sweco ook over verduurzamen van onze portefeuille.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier