Projectleider civiele techniek
REEF
Eindhoven, Noord-Brabant
4 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Als projectleider civiele techniek heb je een veelzijdige baan waarin je via REEF projectmatig aan de slag gaat voor diverse opdrachtgevers.

Samen met REEF en de opdrachtgever stel je het gewenste projectresultaat vast.

Binnen jouw rol als projectleider geef jij vorm aan projecten in de civiele techniek. Jij hebt ervaring in het leiden van projecten van A tot Z.

Jouw focus ligt bij de interne organisatie en daarnaast onderhoud je contact met andere externe partijen. Naast het sturen van projecten en begeleiden van projectteams ben je als projectleider het visitekaartje van de organisatie.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het begeleiden van aanbestedingen en bewaken van kosten en budgetten. Daarnaast heb je ervaring met projectplanningen en werk je mee aan contractvormen en EMVI plannen.

Samen met onze projectmanager ga je in gesprek om te kijken welke opdracht bij jou past. Je onderzoekt de behoefte van de opdrachtgever en ontdekt welke expertise ze missen.

Dit vertaal je door naar een concreet en afgebakend project. Doordat onze projectmanager continu in gesprek blijft met jou en de opdrachtgever, behouden we grip op het resultaat.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier