Senior Assistent Accountant - Health Care
BDO Nederland
Tilburg
5 dagen geleden

Jouw uitdaging

Je beschikt over een aantal jaren werkervaring bij een middelgroot of groot accountantskantoor en bent toe aan een volgende stap in jouw carrière.

Je vindt het interessant om diverse soorten beoordelings- en assurance opdrachten uit te voeren maar je ziet je zelf ook in een andere rol, het verbeteren van de administratieve processen en inrichting van administraties en rapportages bij klanten .

Als Senior Assistent Accountant op onze afdeling krijg je de mogelijkheid onze klanten op dit gebied te adviseren. Met jouw kennis en ervaring weet jij de assistent accountants te coachen in hun dagelijkse werk en help je hen in hun verdere ontwikkeling.

Jouw klantenportefeuille bestaat voor een groot deel uit zorgondernemers en 1e lijns zorgaanbieders, maar daarnaast is er ook een goede mix met profit , zodat je je, naast een onderscheidende specialisatie ook nog breed kunt ontwikkelen.

Een greep uit je dagelijkse werkzaamheden

 • Je voert beoordelings-en samenstelopdrachten zelfstandig uit en rapporteert hierover aan de manager.
 • Je voert subsidieopdrachten uit en adviseert klanten tevens over de opzet van de verantwoordingen.
 • Je stelt samen met een team complexe financiële overzichten op , bijvoorbeeld financiële businesscases ten behoeve van een financiering.
 • Je bouwt samen met collega’s aan inzichtelijke managementrapportages voor onze klanten.
 • Je signaleert verbeterpunten en adviseert klanten op het gebied van het inrichten van de administratieve organisatie.
 • Je reviewt de werkzaamheden van de Assistent Accountants en verzorgt best practice sessies.
 • Je richt je op het continue verbeteren van de processen binnen BDO.
 • De werkomgeving

  Wij bieden een professionele werkomgeving waarin we informeel met elkaar omgaan en je jezelf kunt zijn. Binnen de Line of Service Accountancy & Bedrijfsadvies kennen we een splitsing in een accountancypraktijk en een bedrijfsadviespraktijk.

  Jij maakt deel uit van het accountancyteam van de vestiging Tilburg. Dit team bestaat uit ongeveer 20 financiële specialisten die samen verantwoordelijk zijn om op een efficiënte wijze kwalitatief hoogwaardige financiële diensten te verlenen aan onze klanten.

  We zijn een heel open team, iedereen hoort erbij. Ook tijdens de Corona-tijd hebben we veel aandacht om het teamgevoel vast te houden.

  Om in verbinding met elkaar te blijven hebben we het werk dusdanig ingericht dat je dagelijks in contact staat met jouw collega’s.

  Daarnaast organiseren we regelmatig gezellige digitale borrels, zodat ook de informele sfeer behouden blijft.

  Onze Health Care klanten

  Onze controleplichtige Health Care klanten zijn kleinere zorgstichtingen en zorgondernemers . Naast de beoordelingsopdrachten en verplichte controles staan wij hen met onze dienstverlening bij om hun financiële bedrijfsvoering te optimaliseren.

  Daarnaast hebben we ook niet controleplichtige klanten, waarvan wij de internal audits uitvoeren en maandelijks de managementrapportages verzorgen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier