Medewerker Balieverkoop in Tilburg
Raab Karcher
Tilburg
2 dagen geleden

Bevestig je inschrijving voor je vacaturemeldingE-mail deze vacatureJouw naamJouw e-mailadresNaam vriendE-mailadres vriend

Beeld bij de baan van Medewerker Balieverkoop

Als Medewerker Balieverkoop ben jij aan de ene kant verantwoordelijk voor het magazijn en de bouwshop. Aan de andere kant ben jij verantwoordelijk voor het verwerken van verkooporders en alle administratieve werkzaamheden die daarbij horen.

Je helpt klanten bij de balie en zorgt ervoor dat zij met de juiste materialen weer de deur uitgaan. Daarnaast ben jij ook weleens bezig in het magazijn met het ontvangst van binnengekomen goederen en het controleren van de voorraad.

Verder maak jij bonnen en offertes, zorg je ervoor dat deze kloppend zijn en voer je administratieve en ondersteunende werkzaamheden uit in SAP.

Daarom kan jij goed met computers overweg.

Jouw werkplek

Met bijna 40 vestigingen is Raab Karcher de landelijke bouwmaterialenleverancier met een ruim assortiment bouwstoffen, hout, bevestigingsmiddelen en een sterke landelijke logistiek.

Bij alles wat we doen houden wij rekening met de invloed die onze bedrijfsvoering, materialen en producten hebben op milieu en maatschappij.

Zo kunnen ook toekomstige generaties blijven steunen op de hoeksteen van de bouw’.

Met ongeveer 700 collega’s die in de bijna 40 vestigingen werken, zijn onze teams klein maar fijn. Hierdoor zijn de teams hecht en bij elkaar betrokken.

En niet alleen dat, ook is er veel diversiteit. Vrouwen en mannen. Jong en oud. In uiteenlopende functies, van chauffeurs tot marketingmedewerkers, van binnendienstmedewerker tot teamleider magazijn.

Diversiteit ten top dus.

Dit breng je mee

Dat je over een flinke dosis initiatief, ambitie en passie beschikt, is bij Raab Karcher vanzelfsprekend! Als Medewerker Balieverkoop ben jij het visitekaartje van het bedrijf.

We verwachten dan ook dat je enthousiast, sociaal en gedreven bent. Je hebt een gezonde dosis aan verantwoordelijkheidsgevoel en je bent proactief.

Daarnaast stel jij hoge eisen aan de kwaliteit van jezelf en andermans werk : je bent kwaliteitsgericht en streeft continu naar verbetering.

Hierin verlies jij niet de wensen, behoeften en belangen van de klant uit het oog. Daarbovenop :

 • MBO werk- en denkniveau
 • Je bent handig met computers en nieuwe systemen maak jij je snel eigen
 • Je bent proactief en accuraat zowel richting klanten als binnen de organisatie
 • Basiskennis van bouwstoffen is een pré
 • SAP ervaring is een pré
 • Dit kan je van ons verwachten

  Raab Karcher is 1 van de werkmaatschappijen die valt onder de grote, internationale organisatie Saint-Gobain. In de afgelopen 5 jaar, ook in 2020, is Saint-Gobain uitgeroepen tot Top Employer in Nederland.

  We bieden goede arbeidsomstandigheden, koesteren talent en ontwikkelen op alle niveaus van de organisatie. We staan er om bekend dat we ons personeelsbeleid continu door ontwikkelen en optimaliseren.

  Voor deze baan van Medewerker Balieverkoop / Customer Service bij Raab Karcher komt hier nog eens bovenop :

 • afwisseling, zelfstandigheid en talentvolle en ambitieuze collega’s die veel waarde hechten aan een perfecte, onderlinge samenwerking.
 • ruimte om zelfstandig te werken met een hoge mate van verantwoordelijkheid.
 • bijdragen aan onze groeistrategie.
 • uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden :
 • een marktconform salaris.
 • veel vrije tijd : 25 vakantie- en 12 atv-dagen.
 • een goede pensioenregeling.
 • korting op jouw ziektekostenverzekering
 • volop mogelijkheden jezelf verder te ontwikkelen.
 • jaarlijks FiscFree. Hiermee kan je korting op een tablet / laptop, fiets, weekendje weg of fitness-abonnement regelen.
 • mogelijkheid om ieder jaar aandelen te kopen tegen een gunstige prijs.
 • een leuke en uitdagende functie voor 40 uur in de week
 • Deze vacature vraagt om jouw (re)actie

  Wil jij werken bij een Top Employer en Raab Karcher versterken als Medewerker Balieverkoop in Tilburg? Reageer dan direct via de button solliciteer’.

  Reacties van uitzendbureaus en werving-en selectiebureaus nemen we niet in behandeling.Raab Karcher heeft jarenlange ervaring op het gebied van bouwmaterialen en zijn voor u de vertrouwde partner om uw werk tot in de puntjes af te leveren.

  Op ons kunt u steunen wanneer het gaat om online business, logistiek en duurzaamheid. Wij zijn niet voor niets de Hoeksteen van de Bouw.

  Raab Karcher heeft jarenlange ervaring op het gebied van bouwmaterialen en zijn voor u de vertrouwde partner om uw werk tot in de puntjes af te leveren.

  Op ons kunt u steunen wanneer het gaat om online business, logistiek en duurzaamheid. Wij zijn niet voor niets de Hoeksteen van de Bouw.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier