Technisch Beheerder
Galjema Rotterdam B.V.
Rotterdam, NL
4 dagen geleden

Je bent als technisch beheerder verantwoordelijk voor het technisch onderhoud en het beheer van een aantal panden / wooncomplexen en de bijbehorende technische installaties.

Het gaat hierom de uitvoering van het preventief onderhoud voortkomend uit het meerjarenonderhoudsplan en het oplossen van ad-hoc storingen.

Jij zorgt ervoor dat bewoners op hun gemak worden gesteld en dat de aannemer en / of installateur zijn of haar werk kan doen.

Jij zorgt voor een correcte administratieve verwerking van factureren, opdrachtbonnen, keuringsrapporten, tekeningen en certificaten.

Functie eisen Technisch Beheerder

Je bent in het bezit van een diploma MBO-techniek (niveau 4) en hebt daarnaast bijvoorkeur minimaal 5 jaar ervaring als technisch beheerder in de zorg.

Je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer en woonachtig in Rotterdam (of omstreken).

Arbeidsvoorwaarden

Galjema Detachering biedt jou een arbeidsovereenkomst aan en je wordt via ons gedetacheerd voor een nader te bepalen periode bij de opdrachtgever.

Waarna je rechtstreeks in dienst kunt komen bij hen. Dit gebeurt na bijna 100% van onze detacheringen, tenzij je speciaal voor een project bent aangetrokken.

Uiteraard is dit van te voren bekend.

Tijdens de detacheringsperiode en de sollicitatie periode word je uitstekend begeleid door onze ervaren consultants.

Je ontvangt van ons een prima salaris wat minmaal gelijk is aan het salaris wat je zou verdienen als je rechtstreeks in dienst was van de opdrachtgever.

Vakantiedagen, vakantiegeld, reiskosten, pensioen e.d. ontvang je op basis van de CAO.

Wij bieden de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen.

Dankzij ons SNA keurmerk en de VCU certificering kun jij er op vertrouwen dat alles tot in de puntjes geregeld is.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier