Vestigingsmedewerker
Regiodienst
Roermond, Netherlands
4 dagen geleden

Introductie

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en gedreven vestigingsmedewerker voor de regio Limburg / Eindhoven.

Jij als vestigingsmedewerker ben de vliegende keep van de organisatie en bent flexibel wat betreft de werkplek. Ben jij benieuwd wat wij bedoelen? Lees dan snel verder..

Organisatie

Wij zijn een technische groothandel gespecialiseerd in industrie en de bouw. Wij leveren de goederen voor allerlei soorten opdrachtgevers : van de kleine ondernemers tot de grote bouw organisaties.

Met meer dan 50 vestigingen door Nederland en ruim 250.000 artikelen zijn wij een groothandel die betrouwbaarheid, kwaliteit en vakkundigheid hoog in het vaandel heeft staan.

Functie

Jij als vliegende keep bent flexibel wat betreft de standplaats. Jij als vestigingsmedewerker werkt afwisselend vanuit verschillende vestigingen in de regio Limburg / Eindhoven.

Dit houdt in dat jij met de auto van de zaak wordt ingezet waar nodig. Dit houdt in dat geen elke dag hetzelfde is en jij met verschillende collega’s gaat werken.

 • Jij adviseert de winkel bezoekers over de producten, technische specificaties, prijzen en levertijd. Daarnaast voer jij ook logistieke taken uit;
 • jij controleert de ingekomen goederen, slaat deze juist op en verwerkt de administratie. Kortom : geen dag is hetzelfde en jij bent constant onder de mensen!

  Functie eisen

  Jij als vestigingsmedewerker bent flexibel en legt veel enthousiasme in het werk en de dingen die jij doet. Daarnaast heb jij gevoel voor commercie en hebt technische (bouw) achtergrond.

  Jij kan goed met mensen overweg en hebt een afgeronde technische MBO opleiding. Daarnaast ben jij leergierig en bent gretig om de producten te leren kennen.

  Aanbod

  Jij komt in een professionele organisatie te werken, die informeel opereert. De lat bepaal jij; dit betekent dat er een hoop doorgroeimogelijkheden zijn binnen het bedrijf.

  Daarnaast krijg jij een auto van de zaak om als vliegende keep aan de slag te gaan. Tevens kan jij een marktconform salaris verwachten, met dito arbeidsvoorwaarden.

  Wij bieden jou direct een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier