Kok
sodexo
Maastricht Airport
5 dagen geleden

Wat ga je doen?

Je bereidt producten en gerechten vanuit de Sodexo recepturen. Dit doe je met verse producten en met deelmaaltijden. De bereiding vindt soms plaats voor het oog van de gasten, ook wel frontcooking genoemd.

Daar blijft het niet bij, je blijft tot en met de presentatie van de maaltijden creatief, zodanig dat de borden als het ware vanzelf over de counter vliegen.

Vanzelfsprekend hoort schoonmaken van je keukenapparatuur en de werkomgeving, dagelijks voorraadbeheer en het doen van de bestellingen tot je takenpakket.

Bij afwezigheid van de Chefkok kan het zijn dat bestellingen en lichte administratieve werkzaamheden tot jouw takenpakket behoren.

Wat neem je mee?

Je hebt MBO werk- en denkniveau en bent in het bezit van een koksdiploma en hebt minimaal 1 jaar relevante ervaring in horeca / catering.

Je weet je kookkunsten met flair en met gevoel voor show te brengen. Als gedrevenKok weet je als geen ander je gasten steeds te verrassen.

Tevens voldoe je aan het volgende profiel :

  • Je bent gastgericht en hebt ervaring met front cooking;
  • Je kunt goed met cijfers overweg en hebt leidinggevende capaciteiten;
  • Een goede balans vinden tussen commercie en verantwoorde gerechten vinden, is voor jou geen probleem;
  • Je bent innovatief, creatief en hebt oog voor detail;
  • Je bent stressbestendig, gaat gestructureerd te werk en weet prioriteiten te stellen;
  • Je zorgt dat je keuken er altijd netjes uitziet en leeft de HACCP-regels nauwkeurig na;
  • Je hebt een coachende stijl van leidinggeven en bent een echte teamplayer;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in Nederlands als Engels;
  • Het is een pre dat je ook een leermeester diploma hebt;
  • Je bent bereid wekelijks een avonddienst te werken en 1 keer per 4 weken een weekenddienst.
  • Wat bieden wij?

  • Contract voor 40 uur per week (werkdagen maandag t / m zondag), volgens rooster;
  • Werktijden tussen 07.00 en 21.00 uur;
  • Een goed salaris volgens de cao voor contractcatering (en ligt tussen € 2.012,15 en € 2.191,37 bruto per maand afhankelijk van ervaring);
  • Reiskostenregeling conform cao;
  • 25 vakantiedagen;
  • 13 adv-dagen;
  • Een collectieve zorgverzekering;
  • Diverse trainingen;
  • Goede doorgroeimogelijkheden.
  • Solliciteren
    Bij de favorieten invoegen
    Verwijder van favorieten
    Solliciteren
    Mijn E-mail
    Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
    voortzetten
    Aanvraagformulier