Schoonmaak medewerker
Hago Rail Services
Breda, NL
3 dagen geleden

Voor Thebe locatie Lucia in Breda zoeken wij een medewerker schoonmaak. Wij zoeken iemand die beschikbaar is van maandag t / m vrijdag van 07.00 tot 10.00 uur.

Wat doet en wie is Thebe?

Er kan een moment komen dat zelfstandig thuis wonen niet meer mogelijk is omdat de ouderen meer, of speciale zorg nodig hebben.

Ze kunnen dan verhuizen naar een van de woonzorglocaties van Thebe. Het is ook mogelijk om tijdelijk bij Thebe te verblijven.

Thebe biedt de zorg en behandeling die ze nodig hebben.

Ben jij onze nieuwe schoonmaak topper?

Werken bij Hago zorg is allesbehalve enkel en alleen werken in de schoonmaak. Het betekent ook een luisterend oor bieden en zorgzaam zijn.

Jij snapt dat er naast het werk ook een praatje met de bewoners gemaakt mag worden. Daarom moet je de Nederlandse taal goed beheersen.

Verder draai jij je handen nergens voor om of het nu gaat om het boenen van de vloeren, de spiegels weer laat glimmen of het sanitair schoon maakt.

Jij doet dit allemaal met een glimlach op je gezicht. Aan het einde van de werkdag gaan jij en je collega’s weer met een fris gevoel naar huis.

Wat bieden wij onze nieuwe medewerker schoonmaak?

 • Je verdient volgens CAO Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf. Dat betekent een uurloon tussen €11,44 en €13,05 vanaf 21 jaar.
 • Na 2 maanden proefperiode krijg je een contract voor onbepaalde tijd.
 • Daarnaast zijn er allerlei mogelijkheden om je kennis uit te breiden door middel van opleidingen. Wil jij groeien in het vak? Laat ons dat weten.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier