Full Stack Javascript Software Developer
CODEGUILD
Netherlands
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Wil jij werken aan UI binnen nuttige projecten , vaak met een groot maatschappelijk impact ? Wil jij de ruimte krijgen om voor 20% van jouw werktijd te besteden aan jouw eigen ontwikkeling en de innovatie van software ?

Word jij warm van data visualisatie en het het creëren van intuïtieve workflows ? Wil jij werken met Angular en Node , binnen een software engineering omgeving met een volledig ingerichte CD pijplijn ?

Zie jij het zitten om een afwisseling te hebben tussen inhouse- en lange termijn klant projecten , binnen dezelfde werkgever?

Dan is dit de baan voor jou! Jouw werkgever : Leidende Innovator in Locatie Gedreven Informatiesystemen Angular Node Met de technologische capaciteiten van moderne smartphones wordt er constant door miljoenen mensen lokatie gerelateerde data gegenereerd.

Elke foto, bericht, telefoontje, websitebezoek, file, Facebook post of trein die vertrekt bevat ook locatie specifieke data.

Deze kan worden omgezet naar informatie die, als juist ingezet, een grote impact kan hebben zowel zakelijk als maatschappelijke dienstverlening .

Sectoren die hier vooral baat bij hebben zijn (semi-)overheden, infrastructuur-, transport-, bouw-, natuur- en milieuorganisaties .

Het omzetten van deze locatie data naar praktisch toepasbare informatie systemen die onze maatschappelijk ondersteunen is de specialiteit van deze werkgever.

De uitdaging is tegenwoordig niet meer om de locatie data te verkrijgen, deze ligt met de huidige technologieën praktisch op straat.

De uitdaging ligt eerder in de vragen die je stelt op basis van d e beschikbare informatie. Hoe visualiseer je deze informatie zodat er kritische beslissingen genomen kunnen worden.

We spreken hier over een uitermate unieke combinatie van wetenschappelijke knowhow en IT ontwikkeling en advies . Bij deze werkgever wordt innovatieve cloud software ontwikkeld, maar ook enterprise grade mobiele applicaties .

Door hun software wordt het bijvoorbeeld mogelijk om de platte daken in Amsterdam in kaart te brengen voor een verkoper van zonnepanelen.

Het wordt mogelijk om het tijdige treinverkeer in Nederland te managen. Het wordt mogelijk om crisismaatregelen te ontwerpen in het geval van toekomstige overstromingen.

Van dit alles profiteren in Nederland dagelijks miljoenen mensen ! Jouw baan : Full Stack Javascript Software Developer Amsterdam Onderzoek Innovatieve Manieren om Data te Visualiseren Als Full Stack Javascript Software Developer Amsterdam zal je constant nieuwe manieren bedenken om l okatie data zo effectief en duidelijk mogelijk te visualiseren .

Hoe zorg je ervoor dat een landkaart grafisch de juiste elementen bevat zodat in een crisis situatie de juiste beslissingen genomen kunnen worden?

Hoe layer je data van inwoners, gebouwen, infrastructuur, bedrijven, weer, natuur en milieu over elkaar heen, en leg je de controle over deze informatie in de handen van de gebruiker binnen een intuïtieve workflow ?

Hiervoor maak je gebruik van Angular en waar nodig Node om de gebruiker te enablen zijn weg te vinden binnen innovatieve, intuïtieve en vernuftige interfaces.

Dit doe je in een van de vier Agile teams van deze werkgever, allemaal met hun eigen product specifieke focus . Je vindt hier een grote diversiteit aan inhoudelijke afwisseling , met de mogelijkheid om regelmatig van team te wisselen.

Met een constante focus op innovatie en doorontwikkeling werk je meestal aan nieuwbouw. Daarnaast kan je rekenen op interne projecten , maar daarnaast op langlopende projecten bij zowel grote als kleine klanten binnen een grote verscheidenheid aan branches waaronder (semi-) overheidsorganisaties, transport, bouw, onderzoek en infrastructuur .

Je werkt vrijwel altijd een projecten met een grote maatschappelijke focus. Daar stel jij je op als ontwikkelaar en tevens als adviseur hoe het maximale uit de locatie informatie kan worden geput.

De cultuur in het bedrijf is open, familiair en informeel . Je spreekt over een ware professionele familie . De ontwikkelaars houden elkaar scherp in de regelmatige innovatie sessies waar de vrijheid geboden wordt om te spelen met de modernste technologieën , waaronder Angular2 .

Er is een kwalitatieve en test gedreven houding, dus je kan Unit Testing , Automated Builds en Continous Delivery verwachten.

In een moderne software engineering cultuur horen natuurlijk ook flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden . Wat zijn de vereisten?

Een minimum van 1 a 2 jaar professionele OO JavaScript ervaring Ervaring met SPA frameworks , zoals Angular, React, Node of Backbone Minimaal een afgerond technische Bachelor op gebied van Computer Sciences, Informatie Technologie of soortgelijk is een grote pre Ervaring met TDD, Unit Testing, Continuous Integration of Continuous Delivery is een pre Ervaring met Protractor, Cucumber, Ensible of Docker is een pre Een passie voor de ambacht van Software Engineering Een passie voor een maatschappelijke bijdrage leveren is een pre Een proactieve & communicatieve houding is een pre Ervaring met Scrum / Agile is een pre Wat wordt er geboden?

Tussen de €38.100 en €53.340 per jaar Jaarlijkse bonus Riant training- en opleidingsbudget Korting op ziektekosten De mogelijkheid om 40 uur, 36 uur of 32 uur te werken Goed verzorgde lunch Reiskostenvergoeding Flexibele werktijden Thuiswerkmogelijkheden Ben jij geïnteresseerd?

Stuur jouw CV naar Thomas Hawker via Voor al onze software engineering posities ga naar de CodeGuild Hall

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier