Business Controller - Qirion
Alliander
Duiven, Netherlands
3 dagen geleden
source : Experteer

Qirion is expert in veranderende energienetten en onderhoudt het hoog- en middenspanningsnet in een deel van Nederland en creëert duurzame en innovatieve oplossingen voor nieuwe en bestaande energienetten.

Een grootdeel van het uitdagende projectenportfolio wordt uitgevoerd vanuit het samenwerkingsverband Reddyn tussen Liander en TenneT.

Qirion is onderdeel van Alliander N.V, de holding van onze groepsmaatschappijen, waaronder ook Liander, Kenter en New Business.

Alliander is een groot Nederlands netwerkbedrijf, dat ervoor zorgt dat miljoenen klanten dagelijks stroom en gas hebben. Voor wonen, werken, vervoer en recreatie.

We staan voor een energievoorziening die iedereen onder gelijke condities toegang geeft tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie.

Nu en in de toekomst. Dat is waar wij iedere dag samen aan werken. We bieden onze professionals ruimte voor vernieuwende en slimme ideeën.

Ruimte voor jouw energie.Lees hier meer over Alliander als werkgever en onze bedrijfscultuurIn het team Business Control Qirion werk je samen met gedreven collega controllers en de Business.

Het team levert aantoonbaar toegevoegde waarde aan de besluitvorming en de realisatie van doelstellingen. Met elkaar treedt je daarbij op als business partner’ met scherpe focus op kwaliteit en efficiëntie.

De sfeer is open, samenwerkingsgericht en professioneel.FunctieomschrijvingDe rol van Business Controller Regio’s Qirion is een nieuwe rol om het werkpakket / projectenportfolio, de bijbehorende capaciteit / resources en de P&L / exploitatie van één of meer regio’s goed te beheersen.

Vanuit zelf startend vermogen weet je deze rol vorm te geven en je positie te verdienen. Je bent een onafhankelijke professional, slagvaardig, risicobewust en positief kritisch.

Je bent in staat hoofd- en bijzaken te scheiden. Je bent daarnaast analytisch sterk en je kunt mondeling en schriftelijk effectief communiceren op verschillende niveaus.

Je bent nieuwsgierig en wil je graag verdiepen in de Business. Je werkt actief samen met de Business en neemt deel aan regio- en keten-overleggen.

Je bent gericht op samenwerken én je kunt challengen, met het Alliander belang als uitgangspunt.Je bent sparring partner en co-piloot van de regiomanager(s).

Je werkt nauw samen met de Project Administrateurs / Coördinatoren, Regio Planners en de collega’s van de afdeling Klant & Portfolio binnen Qirion en waar nodig stem je met hen methoden en technieken af, help je deze te ontwerpen en breng je deze tot implementatie.

Je gaat werken in het team Business Control Qirion dat onderdeel is van Business Control binnen Financiën en rapporteert aan de manager Business Control Qirion.

 • Functie-eisenJe brengt je het volgende mee : Een afgeronde HBO / WO-opleiding, economische of bedrijfskundige achtergrond;
 • Minimaal 3 jaar aantoonbaar relevante ervaring, bij voorkeur in de bouw- of infrasector;Ervaring / affiniteit met projectorganisaties in de bouw / infra en projectmanagement-methodieken;
 • Ervaring / affiniteit met project control methodieken AACE TCM, PoC, etc.;Affiniteit met de energiesector.ArbeidsvoorwaardenEen uitdagende en zeer afwisselende baan bij een organisatie die volop in ontwikkeling is.

  Uiteraard hoort hier een prima salaris bij in schaal 10 (max €5601,- euro obv 38uur). Verder ontvang je een set aan secundaire voorwaarden die je zelf kunt samenstellen.

  Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen van extra vrije dagen of mogelijkheden voor ouderschapsverlof. Ook zijn er ruime vergoedingen voor opleidingen & trainingen.

  Hierbij meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.RecruiterSaskia van Rongen C Telefoonnummer : +31 (6) 24732422Full time

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier