Pedagogisch medewerker BSO
Smallsteps kinderopvang
Berkel En Rodenrijs , Beetle
3 dagen geleden

Pedagogisch medewerker BSO Beetle

BSO Beetle in Berkel en Rodenrijs is een kleinschalige en knusse locatie. Wij zijn gevestigd in basisschool de Wilgenhoek.

Speeltuin de Kievit is bij ons om de hoek, dus hier gaan wij graag naar toe! Kinderen kunnen bij ons heerlijk spelen, ontdekken en leuke activiteiten ondernemen.

Speciaal voor de bovenbouw hebben we het uitdagende BigTime-programma.

Voor ons BSO team zoeken wij een nieuwe vaste collega. Kom jij ons snel versterken?

Even uitrazen, op verhaal komen en lol maken, jij biedt ze die gelegenheid. Na een lange schooldag kunnen de kinderen bij jou even helemaal zichzelf zijn en doen wat ze leuk vinden.

Een voetbaltoernooi organiseren, samen koken of leren vloggen. Als pedagogisch medewerker bruis je van de ideeën en bedenk je de leukste activiteiten.

Of ze nu pas 4 zijn of al bijna 12, bij jou beleven ze de meest toffe avonturen. In een omgeving waar iedereen zich thuis voelt en waar jij ook helemaal op je plek bent.

Wij zijn meer dan een werkgever. Wij zijn er voor kinderen én medewerkers.

Kidsfoundation biedt maatwerk voor kinderen én voor medewerkers. Want, groeien doe je niet alleen, maar met elkaar. Met vestigingen door heel het land geven we kinderen een basis om te groeien en te leren.

Elke locatie heeft een andere sfeer, dynamiek en een ander karakter. Toch is onze werkwijze overal hetzelfde.

Kidsfoundation; niet zomaar een keuze!

Eerst mens, dan medewerker. Hier tel je mee. We kijken naar je wensen, jouw achtergrond en waar je naartoe wilt. Samen met je collegas vorm jij een team, een bijzondere omgeving voor medewerkers én voor kinderen.

Smallsteps is een onderdeel van Kidsfoundation.

Berkel En Rodenrijs / BeetleBuitenschoolse Opvang12 - 16 Uur Ik wil dat ieder kindje een mooie dag heeft. Dan is de mijne geslaagd en dat is een echte YES! AnneloesPedagogisch Medewerker

Jij bent er...

als ze moeten bijkomen van een drukke schooldag of even willen vergeten dat er ook nog zoiets bestaat als taal en rekenen.

Kortom, jij staat als pedagogisch medewerker bij BSO Beetlein Berkel en Rodenrijs altijd klaar om de kinderen na schooltijd op te vangen.

Je bent hun rustpunt én partner in crime bij het bedenken van de meest creatieve binnen- en buitenactiviteiten. Een tijdmachine bouwen of een circusvoorstelling maken?

Laten we aan de slag gaan! Niets is te gek, want jij gelooft in de kracht van ieder kind. Jij pakt het initiatief bij het :

 • organiseren van activiteiten die perfect afgestemd zijn op de leeftijd en interesse van de kinderen.
 • ondersteunen van de kinderen volgens ons pedagogisch beleid.
 • onderhouden van het contact met ouders / verzorgers over de ontwikkeling van de kinderen.
 • creëren van een veilige omgeving.
 • begeleiden van pedagogisch medewerkers in opleiding.
 • Wat maakt jou succesvol

  Je hebt misschien geen superkrachten zoals in een film, maar jouw skills zijn minstens zo bijzonder. Met jouw tomeloze energie en enthousiasme weet je ieder kind te motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

  Samen met je collega’s bied je ieder kind de uitdaging die bij hem of haar past. Daarbij kun je vertrouwen op :

 • een afgeronde opleiding op minimaal mbo 3-niveau, waarmee je in de kinderopvang mag werken.
 • aantoonbare pedagogische kennis, opgedaan in werk, stage of opleiding, waarmee je in staat bent kinderen te stimuleren en hun ontwikkeling te volgen.
 • een goede beheersing van het Nederlands op minimaal taalniveau 3F of 2B.
 • goede communicatieve en sociale vaardigheden.
 • een flexibele en collegiale instelling. Indien nodig zet je graag een stapje extra.
 • Van ons, voor jou

  Wij halen graag het beste uit ieder kind, dat lukt ons alleen als jij ook het beste uit jezelf kunt halen. Naast salaris, vakantiedagen en andere arbeidsvoorwaarden bieden wij je ook :

 • een enthousiast team dat jou met veel enthousiasme onthaalt!
 • je kunt gebruik maken van de personeelsvoordeelwinkel
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier