Verzorgende IG nachtdienst
de Zorgboog
Helmond, NL
5 dagen geleden

Unieke woonlocatie

De Moeraseik is een woonlocatie van de Zorgboog in Helmond Noord. We bieden 39 ruime appartementen voor mensen met een lichamelijke zorgvraag.

Het accent ligt op zelfstandig wonen. In de Moeraseik woont een mix van zorgvragers, mensen met een wijkindicatie of mensen met een 24-uurs zorgindicatie.

En heel bijzonder in de Moeraseik bieden we de mogelijkheid aan echtparen om samen te kunnen wonen wanneer één of beiden een zorgvraag heeft.

We werken met 1 team van zorgprofessionals die 24 uur per dag in het gebouw aanwezig zijn. Samen met de medewerkers van de gasterij en zorgboogschoon en veel enthousiaste vrijwilligers maken we samen de Moeraseik tot een unieke woonlocatie waarbij zorg en gezelligheid in ruime mate iedere dag en nacht nabij zijn.

Ter versterking van ons team zoek naar een enthousiaste

Verzorgende IG

12 uur per week voor de nachtdiensten

Zelfstandig en inlevingsvermogen

Ben jij die zelfstandige, inlevende verzorgende IG of verpleegkundige met affiniteit (of ervaring) met somatische zorg of wijkzorg en werk je bij voorkeur in de nacht dan ontvangen we je met open armen.

De Zorgboog is een professionele en toch informele organisatie met ruimte om jezelf te ontplooien. Wij bieden jou een contract voor onbepaalde tijd, het salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao VVT, afhankelijk van je functie, bij verzorgende IG wordt je salaris gebaseerd op FWG 35 van de CAO VVT.

Door het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden kun jij je arbeidsvoorwaarden ook nog eens helemaal op maat maken, door bijvoorbeeld extra vakantiedagen te kopen, fiscaal voordeel of mee te doen aan het fietsplan.

En als medewerker van de Zorgboog ben je aanvullend verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid en ontvang je een gratis lidmaatschap van Zorgboog Extra met voordeel voor uit en thuis.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier