M&A Analist
Caldic
Rotterdam, Nederland
4 dagen geleden

Vanwege groeiambitie is Caldic op zoek naar een M&A Analist. In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het actief initiëren, begeleiden en afronden van overnameprocessen.

Naast het overname proces zal je ook betrokken zijn bij de integratie van de overgenomen bedrijven binnen de Caldic Groep.

 • Je analyseert relevante markten en overnamekandidaten;
 • potentiële overnamekandidaten presenteer je aan het management, inclusief een uitgebreide analyse van de markt en alle bijbehorende kansen en risico’s;
 • je voert gedetailleerde waarderingsanalyses uit;
 • indien er sprake is van een geschikte overnamekandidaat begeleid je het verdere overname proces tot en met de closing;
 • je voert due diligence trajecten uit, waarbij je, in samenwerking met adviseurs, diepgaande analyses en rapportages maakt van de historische financiële prestaties van de overnamekandidaat en de toekomstverwachtingen van de overnamekandidaat.
 • In deze functie werk je samen met een Assoicate en rapporteer je aan de M&A Director. Met z’n drieën vormen jullie het M&A team van Caldic.

  Over jou

  Je bent analytisch zeer sterk en je hebt oog voor detail, je werkwijze kenmerkt zich als resultaatgericht, secuur en gericht op goede samenwerking en afstemming.

  Verder heb je een pragmatische instelling en projectmatige aanpak.

 • Afgeronde WO Master : Finance (voorkeur), (Bedrijfs-)Economie, Econometrie of Bedrijfskunde.
 • Tot 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Kennis van en ervaring met Financial Analysis en Corporate Finance.
 • Goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.
 • Bovengemiddeld ervaren met Microsoft Office (PowerPoint, Excel).
 • Ons aanbod

  Een verantwoordelijke baan binnen een internationale onderneming. Je krijgt de mogelijkheid om veel te leren en organisatie breed kennis op te doen van processen en commerciële uitdagingen bij onze bedrijven.

  Je werkt vanuit een mooi pand in het scheepsvaartkwartier in Rotterdam. Een fijne werkplek en veel vrijheid en verantwoordelijkheid, waarbij ruimte is voor jouw initiatieven.

  Wij bieden jou een compleet arbeidsvoorwaardenpakket en een plezierige werkomgeving in een enthousiast dynamisch ervaren team.

  Over ons

  Caldic is een full-service distributeur met een focus op de productie en distributie van basischemicaliën, specialiteiten, health care solutions, voedingsingrediënten en technische producten.

  In al deze activiteiten staat ons service-georiënteerde karakter centraal. Naast deze services die waarde toevoegen aan de business van onze klanten en ons uitgebreide productportfolio, bieden we in-house technologische services en logistieke oplossingen.

  Hiermee komen we voor iedere klant met een gepersonaliseerde oplossing en bieden we leveranciers de meest efficiënte weg naar hun markt.

  Momenteel werken we met ruim 1.100 medewerkers, hebben we 28 vestigingen en zijn we vertegenwoordigd in 17 landen in Europa, Azië en Noord-Amerika.

  Dankzij succesvolle acquisities en autonome groei maakt Caldic momenteel een sterke groei door, zowel op geografisch vlak als ook op gebied van al onze activiteiten, kennis en personeel.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier