Kinderverpleegkundigen met UMC ambitie (doorlopende werving)
Radboudumc
Nijmegen, Netherlands
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Wij, afdeling Medium Care Kindergeneeskunde (MCKG) van het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis, komen graag doorlopend in contact met ambitieuze kinderverpleegkundigen die, nu of in de toekomst, geïnteresseerd zijn in werken op onze afdeling.

Stuur jij ons een passend profiel en blijkt tijdens een individuele meeloopdag dat onze ambities matchen, dan nemen we je op in onze Talentpool.

Zodra er een voor jou relevante vacature is op de afdeling, word jij uitgenodigd voor deelname aan de sollicitatieprocedure.

Zie onze animatie over hoe dit werkt.

Op dit moment hebben we ruimte voor meerdere nieuwe collega’s, die op korte termijn kunnen starten. Direct een contract voor onbepaalde tijd!

Met gezinsgerichte zorg van onderscheidende kwaliteit het verschil maken voor kinderen en ouders .

Als Kinderverpleegkundige bij de academische afdeling MCKG geef je hoogcomplexe zorg aan kinderen. Of je verleent laag- tot middencomplexe zorg aan kinderen met een complexe zorgvraag.

Hierbij werk je in multidisciplinaire behandelteams intensief samen met veel verschillende artsen en andere collega’s van een groot aantal specialismen en afdelingen, binnen en buiten het Radboudumc.

Professionals met vanuit hun specialisme ieder een eigen visie op de behandeling. Maar met één gezamenlijk doel : dat het kind weer beter met de ouders naar huis of naar een ander ziekenhuis kan.

Jij vervult hierin, naast je werkzaamheden aan het bed’, een belangrijke coördinerende rol en je houdt het overzicht. Je bent daarbij de ogen en oren van de behandelend(e) arts(en).

Het is belangrijk dat je actief meedenkt in de behandeling en goed blijft kijken naar de ontwikkeling van het ziektebeeld bij het kind.

Je verleent als verpleegkundige in principe zorg aan patiënten van alle (10+) specialismen die in de zorg op onze afdeling bij elkaar komen.

Daardoor kom je elke dag in aanraking met nieuwe facetten van het vak. Dit zorgt voor veel afwisseling, uitdaging en dynamiek in je werk, maar stelt ook hoge eisen aan je kennis en vaardigheden.

Niet voor niets bieden we je veel mogelijkheden om jezelf vakinhoudelijk en persoonlijk te blijven ontwikkelen en ook jouw kennis met collega’s te delen.

De afdeling bestaat uit drie teams. Jij werkt niet alleen in je eigen team, maar ook regelmatig in één van de andere teams.

Bijvoorbeeld als het daar erg druk is en jij tijd hiervoor hebt. In de zorg op onze afdeling spelen de ouders van het kind een cruciale rol en je betrekt hen actief en als gelijkwaardige deelnemer bij het behandelteam.

Zeker bij ernstig zieke kinderen die vaak langdurig bij ons behandeld worden, bouw je daardoor een persoonlijke band op met zowel het kind als met de ouders.

Doordat je werkt in een academische setting, waarin we op onze afdeling doorlopend onderzoek doen naar (technische) innovaties in behandelmethoden, blijf je vooroplopen in je vak.

Profiel

Ervaren kinderverpleegkundigen met een brede klinische blik die zich willen blijven ontwikkelen.

Je bent een ervaren verpleegkundige met een afgeronde vervolgopleiding tot kinderverpleegkundige. Je beschikt over een brede klinische blik en je ziet het als een mooie uitdaging om met een groot aantal disciplines samen te werken en je te verdiepen in verschillende specialismen.

Je bezit de sociale en communicatieve vaardigheden om goed samen te werken in een behandelteam, waar niet zelden verschillende visies op de behandeling vanuit diverse specialismen op één lijn gebracht moeten worden.

Daarbij denk je als vanzelfsprekend actief mee in het behandelplan. Ook kun je goed luisteren naar ouders en je inleven in hun situatie.

Je geeft hen een oprecht gevoel van betrokkenheid.

Je staat ook stevig in je schoenen wanneer ouders in de zorg aan hun kind wensen hebben die in jouw ogen de behandeling niet ten goede komen of niet passen binnen de afspraken van de afdeling.

Daarnaast vind je het belangrijk dat je als mens en als professional optimaal functioneert en je hebt de ambitie om te blijven leren.

Mogelijkheden die je geboden worden om jezelf verder te ontwikkelen grijp je dan ook met beide handen aan, je deelt je kennis en ervaring met collega’s en je participeert in activiteiten die binnen de afdeling op het gebied van kennisdeling worden georganiseerd.

 • Daar waar mogelijk neem je hierin het voortouw. Verder ben je flexibel in je werk, kun je goed omgaan met het geven en ontvangen van feedback, ben je van nature positief ingesteld en sta je open voor verandering en innovatie;
 • je wilt elke dag weer een wezenlijke bijdrage leveren aan steeds betere persoonsgerichte zorg aan kinderen.

  Tot slot herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier