Ervaren Doktersassistente Parttime
Startpeople
Eindhoven, NL
4 dagen geleden

Over de functie

Met uw enthousiasme en jaren aan ervaring staat u uw patiënten maar al te graag te woord. U weet als geen ander dat werken als doktersassistente behoorlijke eisen stelt aan kennis en kundigheid.

Een zorgvuldige triage, huisbezoeken inplannen en afspraken maken voor het spreekuur van de huisartsen : uw dag zit vol met verrassingen.

Wilt u een bijdrage leveren aan de gezondheid van patiënten in alle fasen van hun leven, maar daarnaast ook uw tijd efficiënt indelen zodat u ook nog tijd over heeft voor familie, hobby's en 1000 andere dingen?

Deze parttime baan van 24 uur in de week biedt u die kans.

Functie eisen

U bent patiënt- én resultaatgericht en ook nog eens collegiaal, enthousiast, flexibel en initiatiefrijk. Uiteraard bent u ook in het bezit van het diploma doktersassistente.

Over het bedrijf

U komt te werken in een gezondheidscentrum in de omgeving van Eindhoven met een diverse patiëntenpopulatie waar de deur openstaat voor alle wijkbewoners, in elke fase van hun leven, en waar apothekers, huisartsen, psychologen, fysiotherapeuten, tandartsen en een breed netwerk van zorgspecialisten samenwerken om zo de beste zorg te kunnen leveren.

U gaat samenwerken met een vast team collega’s van centrumassistentes waarin samenwerking met andere collega’s binnen het gezondheidscentrum hoog in het vaandel staat!

Wat we bieden

Er wordt u een salaris conform CAO Huisartsenzorg aangeboden, maar misschien wel nóg belangrijker : een leuk en enthousiast team van centrumassistentes en de ruimte om te groeien in uw vak.

Uw nieuwe collega's kunnen niet wachten om met u te gaan werken!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier