Klinisch Psycholoog CvP
Vincent van Gogh
Venlo, NL
5 dagen geleden

Jouw werkplek : Centrum voor Persoonlijkheidsstoornissen

Het Centrum voor Persoonlijkheidsstoornissen (CvP) van Vincent van Gogh in Venlo biedt intensieve ambulante groepsbehandeling, op basis van schematherapie, voor mensen met persoonlijkheidsstoornissen.

Het traject bestaat uit een tweedaags programma van zes maanden, een daaropvolgend eendaags programma van zes maanden en tot slot een nazorgtraject.

Op indicatie bieden wij ook systeemtherapie en / of traumabehandeling.

Als Klinisch Psycholoog bij het CvP vervul je een sleutelrol in het specialistisch zorgaanbod binnen de specialistisch ggz.

Je bent betrokken bij het gehele behandelproces : intake, indicatiestelling, psychodiagnostisch onderzoek, individuele en groepsbehandeling en behandelevaluaties.

Ook ben je als regiebehandelaar verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het behandelplan. Je voert je werkzaamheden uit binnen een multidisciplinair kader, waarbinnen je intensief samenwerkt met therapeutisch medewerkers en vaktherapeuten.

Als schematherapeut ben je werkzaam binnen het behandelaanbod van o.a. de verschillende ambulante deeltijdgroepen. We zien je graag ook een actieve bijdrage leveren aan onze P-opleiding.

Wat maakt Vincent van Gogh gewoon anders?

Als grootste ggz-organisatie in Noord-Limburg hebben we een rijke traditie in het behandelen en begeleiden van mensen met ernstige psychische en psychiatrische klachten.

Klinisch en ambulant en steeds vaker bij mensen thuis of digitaal. We werken aan innovaties die de cliënt centraal stellen, met hulp van technologie, ICT en e-health.

Wij zoeken mensen die mee willen bouwen aan een toonaangevende en innovatieve organisatie voor nieuwe ggz. Want het kan en moet gewoon anders.

Jij pakt als Klinisch Psycholoog de uitdagingen van deze tijd met beide handen mee aan. Daarbij denk je niet in hokjes, maar out of the box.

Samen met onze ketenpartners en het sociale netwerk zoek je naar nieuwe oplossingen en wil je de cliëntenzorg verbeteren.

Naast een zorgorganisatie is Vincent van Gogh ook een toonaangevend opleidings- en trainingsinstituut voor psychiaters, psychologen, verslavingsartsen, klinisch geriaters, verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen, verzorgenden en sinds kort ervaringsdeskundigen.

De motor van onze ontwikkeling ligt in de zorgpraktijk. Daarin leren we dagelijks met en van cliënten, collega’s en andere partners in het netwerk van de zorgverlening.

Wat maakt jou gewoon anders?

 • Je bent BIG-geregistreerde Klinisch Psycholoog en gekwalificeerd als senior schematherapeut in het register Schematherapie;
 • Je bent betrokken, durft besluiten en risico’s te nemen, bent stressbestendig en beschikt over doorzettingsvermogen, relativeringsvermogen en een gezonde dosis humor;
 • Je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit met de doelgroep;
 • Kennis van en kundigheid met evidence based behandelmethodieken;
 • In staat en bekwaam om met groepen te werken én individueel;
 • Affiniteit of ervaring met wetenschappelijk onderzoek is een pre;
 • Jij bent een integere en zelfbewuste collega die mensen verbindt, goed in staat tot zelfreflectie, flexibel maar standvastig waar nodig.
 • Je beschikt over het vermogen tot motiveren en stimuleren van patiënten en collega’s;
 • Je hebt het lef en durft je nek uit te steken en buiten de gebaande paden te denken. Maar zeker zo belangrijk is dat je hart hebt voor je cliënten.
 • Wat bieden we jou?

 • Een uitdagende functie bij een lerende organisatie die innovatie voorop stelt. Jouw inbreng en ideeën zijn meer dan welkom;
 • We bieden je een contract van tenminste 28 uur, verhoging van contracturen is uiteraard bespreekbaar. Werktijden bepalen we samen met jou;
 • We bieden je een salaris conform CAO GGZ FWG 75;
 • Vincent van Gogh organiseert de zorg graag klein. Dat betekent : kleine eenheden, met zelfsturende teams. Daarin is jouw autonomie vanzelfsprekend;
 • Aantrekkelijke studie- en scholingsmogelijkheden conform AMS-gelden. Zowel op team als individueel niveau. Bijzondere scholingswensen zijn bespreekbaar;
 • Wij streven naar een langdurige samenwerking;
 • Je werklocatie is Venlo.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden

  We vinden het belangrijk dat je zelf ook in balans blijft. Dit ondersteunt Vincent van Gogh met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Er valt bij ons veel te kiezen, zoals werken in deeltijd, flexibel werken en thuiswerken. Andere voorbeelden van onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zijn 100% betaald zorgverlof, ouderschapsverlof en goede regelingen voor pensioen en reiskosten.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier