ICT Servicedeskmedewerker
Meijers Assurantiën
Amsterdam, Noord-holland, Nederland
4 dagen geleden

Ben jij een klantgerichte, snelle en oplossingsgerichte ICT Servicedeskmedewerker? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Werklocatie : Amstelveen

Wat verwachten we van je?

 • Minimaal een afgeronde mbo en / of hbo-opleiding in de richting van ICT of vergelijkbaar
 • Aantoonbare ervaring met ICT
 • Ervaring met functioneel beheer, ontwikkeling van (web)applicaties en servicedesk werkzaamheden
 • Ervaring in de financiële dienstverlening is een pré
 • Kennis van ITI / ASL / BiSL is een pré
 • Wat kun je van ons verwachten?

 • Een informele en dynamische werkomgeving met een professionele uitstraling
 • Volop mogelijkheden om jezelf te ontplooien, initiatieven te nemen en ruimte voor persoonlijke groei
 • Een goed, marktconform salaris en een 13emaand
 • Een uitstekende pensioenregeling
 • Korting op diverse verzekeringen en een vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering
 • Een gezellige gezamenlijke lunch en een vrijdagmiddagborrel
 • Jouw functie

  Als ICT Servicedeskmedewerker ben je de schakel tussen de business en de ICT specialisten. Je rapporteert aan de manager ICT & Operations.

  Binnen onze organisatie komen verschillende vragen binnen op het gebied van ICT. Als ICT Servicedeskmedewerker kun jij dit proces stroomlijnen.

  Je lost zelfstandig zaken op of je zet vragen door naar de juiste specialisten. Je begrijpt de wensen en noodzaak van de gebruikers om hun problemen op te lossen en kunt ze goed te woord staan.

  Je bent het eerste aanspreekpunt voor de business op het gebied van ICT. Je bewaakt en rapporteert over de voortgang van de oplossingen van meldingen en incidenten.

  Jouw kwaliteiten

  Als IT Servicedeskmedewerker ben je servicegericht, accuraat en onderneemt snel actie. Omdat je de schakel bent tussen de business en de ICT specialisten ben je stressbestendig en kan je goed plannen en organiseren.

  Je bent zowel mondeling als schriftelijk communicatief sterk want je geeft, schrijft en onderhoudt instructies en handleidingen.

  Jouw toekomst

  Bij Meijers waarderen wij executiekracht & vrij denken. Door onze klantgerichte dienstverlening geleverd door vakkundige medewerkers groeien wij.

  Hierdoor breiden wij de komende jaren onze digitale klantbediening, customer relationship management en data intelligence activiteiten uit.

  Om dit te kunnen doen zoeken wij een gepassioneerde ICT Servicedeskmedewerker die hier een bijdrage aan wil leveren. Als familiebedrijf staat het gezamenlijk bouwen aan relaties bovenaan.

  Zo is Meijers gegroeid en daar wij zijn trots op. De ideale kandidaat deelt deze waarde. Net zo belangrijk is een authentieke drive vanuit het hart’.

  En met deze passie voor je vak, duurzame continuïteit bieden aan jezelf, je collega’s, de klanten en het bedrijf.

  Het begint bij jou

  Ben jij de ICT Servicedeskmedewerker die wij zoeken? Solliciteer dan via het onderstaande online formulier met jouw cv en korte motivatie.

  Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Manon van Rheenen (Recruiter), of Martin Holm (Manager ICT). Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend.

  Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier