Starter Civiele Techniek
bouwhuysch
Utrecht, Utrecht
1 dag geleden
source : Bouwjobs.nl

Functie inhoud : De aanbestedingskalender ziet er goed uit bij onze opdrachtgevers. Echter komen de projecten niet zomaar aanwaaien.

Hier zit altijd een intensief proces vooraf aan vast. De tenderfase! Hier ga jij als starter civiele techniek in meedraaien.

Alle contractvormen kom jij tegen. RAW, D&C, E&C, EMVI et cetera. Je bestudeert documenten en tekeningen, bepaalt hoeveelheden, denkt mee over de fasering en uitvoeringswijze, je gaat aan de slag met het plan van aanpak.

Op deze manier kom jij erachter waar je kracht ligt. Wil jij als ingenieur tot nieuwe inzichten komen en carrièrekansen opdoen binnen de civiele techniek?

 • En wil jij samen met bouwhuysch de waan van de dag doorbreken? Neem dan contact met mij op.Functie eisen : - Afgeronde HTS / TU opleiding Civiele Techniek;
 • Affiniteit met asfalt, wegen, betonwegenl;- Innovatief;- Teamplayer;- Enthousiast;Geboden wordt : - Bovengemiddeld salaris;
 • Reiskosten vergoeding, lease auto in overleg mogelijk; - Investering in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling; - Goede pensioenregeling;
 • Opleidingsmogelijkheden; - Deelname aan collectieve verzekering; - Bevlogen team; - Prettige werksfeer; - Betaald vaderschapsverlof Over het bedrijf : Onze opdrachtgever behoort tot de top 5 infra aannmers van Nederland.
 • De projecten zijn multidisciplinair, hebben veelal een omvang vanaf 10 miljoen euro en hebben meestal EMVI als gunningscriterium.

  Naast de grote werken, verwerft het bedrijf bewust ook werken in de regio's om hiermee een solide basis te vormen en continuïteit te waarborgen.

  In de afgelopen jaren is de naam gevestigd door succesvol bij te dragen aan in het oogspringende en prestigieuze werken.

  Interesse en de capaciteiten? Wij handelen snel en effectief. Ontdek het zelf. Om te beginnen via een kennismakingsgesprek.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier