Pedagogisch Medewerker BSO Koningskinderen
Smallsteps kinderopvang
,KoningsKinderen
4 dagen geleden

Wij zijn meer dan een werkgever. Wij zijn er voor kinderen én medewerkers.

Kidsfoundation biedt maatwerk voor kinderen én voor medewerkers. Want, groeien doe je niet alleen, maar met elkaar. Met vestigingen door heel het land geven we kinderen een basis om te groeien en te leren.

Elke locatie heeft een andere sfeer, dynamiek en een ander karakter. Toch is onze werkwijze overal hetzelfde.

Kidsfoundation; niet zomaar een keuze!

Eerst mens, dan medewerker. Hier tel je mee. We kijken naar je wensen, jouw achtergrond en waar je naartoe wilt. Samen met je collega’s vorm jij een team, een bijzondere omgeving voor medewerkers én voor kinderen.

Koningskinderen is een onderdeel van de Kidsfoundation.

Koningskinderen is een organisatie die zich richt op kwalitatief hoogwaardige kinderopvang in een sprookjesachtige omgeving.

Een plek waar we de kinderen het gevoel willen geven dat ze thuis zijn. Een plek ook waar wij de kinderen stimuleren in hun totale groei en ontwikkeling.

Kinderen krijgen daarbij de ruimte om dat op hun eigen manier te doen. Tijdens de vele (knutsel)activiteiten en feesten die wij op het kinderdagverblijf organiseren, prikkelen wij de creativiteit en leren wij de kinderen het ritme van het jaar te herkennen.

Het vaste dagprogramma zorgt voor een zekere rust en stabiliteit, zodat de kinderen goed weten waar ze aan toe zijn. Maar ook de gezonde en veilige omgeving en het speciaal ontwikkelde voedingsbeleid onderscheiden Koningskinderen van veel andere kinderopvangorganisaties.

Koningskinderen biedt kinderopvang aan op 7 locaties in de regio ’t Gooi, t.w. in Bussum, Naarden, Huizen, Hilversum en Laren.

Door de grote vraag naar kinderopvang, zijn wij voor diverse vestigingen op zoek naar nieuwe collega’s op het kinderdagverblijf (0-4 jaar).

Op zoek dus naar jou! Ben jij die Koning of Koningin die wij zoeken en wil jij werken in een sprookjesachtige werkomgeving?

Lees dan snel wat wij jou te bieden hebben. En check voor een impressie ook even onze - en .

Div. Locaties / KoningsKinderenKinderdagverblijf32 - 36 Uur Ik wil dat ieder kindje een mooie dag heeft. Dan is de mijne geslaagd en dat is een echte YES! AnneloesPedagogisch Medewerker

Jij bent er...

 • Goede communicatieve vaardigheden, waardoor je makkelijk praat met zowel kinderen, als met ouders en collega’s;
 • Creativiteit en zelfstandigheid;
 • Dat zij in het bezit zijn van een kwalificerende opleiding op MBO of HBO niveau, dit mag ook een sportopleiding of een kunstzinnig diploma zijn (check de diplomalijst);
 • Een pro-actieve en flexibele instelling;
 • Dat zij goed kunnen werken in teamverband;
 • Dat zij ons pedagogisch beleid met warmte en gedrevenheid uitvoeren.
 • Wat maakt jou succesvol

 • Een prachtige, hippe Veloretti fiets om mee naar je werk te komen! (of lekker thuis te gebruiken);
 • De mogelijkheid onderdeel uit te maken van een dynamische en groeiende organisatie met op dit moment 7 vestigingen in de regio ’t Gooi en ongeveer 160 mensen in dienst;
 • Een aantrekkelijk salaris conform CAO Kinderopvang van maximaal € 2.793,- (afhankelijk van je opleiding en ervaring);
 • De mogelijkheid tot het volgen van een (aanvullende) cursus of opleiding;
 • Een kortingsregeling èn een gratis flexcontract voor kinderen van medewerkers van Koningskinderen;
 • De kans om door te groeien binnen ons leuke familiebedrijf!
 • Wij bieden jaarlijks ook een aantal stage- en leer / werkplekken aan (BOL en BBL). Als je daarin interesse hebt, informeer dan naar de mogelijkheden.

  Stuur snel je sollicitatiebrief met cv naar

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier