Bouwkundig hoofdopzichter
continu
Amsterdam, NL
2 uur geleden

Bouwkundig hoofdopzichter

Je hebt een zeer belangrijke rol in het bouwproces. Als (hoofd) opzichter heb je dan ook kennis van verschillende contractvormen binnen de bouw.

Het werkgebied is dynamisch en geen dag is hetzelfde. Je bent flexibel en communicatief vaardig om dat je met een grote diversiteit aan mensen in contact komt.

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het controleren of een project wordt gerealiseerd zoals vooraf afgesproken.

Dit doe je door constant de voortgang en kwaliteit te bewaken en afwijkingen tijdig te signaleren.

Op de meeste projecten ben jij het eerste aanspreekpunt voor de uitvoering. Je brengt duidelijke rapportages uit over je werk aan de stakeholders.

Per project worden heldere afspraken gemaakt over taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden. Hierdoor weet je wat er van je wordt verwacht.

 • Minimaal MBO Bouwkunde
 • VCA-VOL
 • Aantoonbare ervaring met nieuwbouw en verbouw van complexe utiliteitsgebouwen
 • Klantgericht, teamplayer en sterk in plannen
 • conform CAO

  Onze opdrachtgevers is een van de grootste bouwmanagementbureaus in heel Nederland. Ze zijn betrokken bij grote en complexe projecten zoals winkelcentra, ziekenhuizen en hoogwaarde utiliteitsgebouwen.

  Zij werken o.a. in opdracht van beleggers, projectontwikkelaars, architecten, woningcorporaties en de overheid. Ze merken een sterkte toename van aanvragen voor nieuwe projecten.

  Daarom zijn ze met spoed op zoek naar bouwkundig hoofdopzichters.

  De projecten betreffen nieuwbouw en onderhoudsprojecten.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier