Sr. Project Manager
Holland Innovative
Eindhoven, Netherlands
13 dagen geleden

Wie zoeken wij?

Resultaat gedreven Project Managers die op zoek zijn naar een volgende stap in hun carrière. Heb jij meerdere jaren werkervaring in markten als High Tech, Energy, Automotive, Agro of Life Sciences?

Heb jij ervaring als project manager of teamleider in een multidisciplinaire omgeving (R&D / D&E)?

Voor onze opdrachtgevers zoeken wij Project Managers met een Universitaire opleiding met een technische achtergrond die proces gericht werken.

Kennis van Agile, Lean Product Development of DfSS is een pré. Enthousiast, resultaat- en klantgericht werken, gevoel voor verantwoordelijkheid en gericht op time-

to-market met behoud van product kwaliteit zijn eigenschappen waarin je je herkent.

Wat bieden wij?

De gelegenheid om ervaring op te doen met innovatie- en ontwikkelprojecten zowel bij gerenommeerde bekende ondernemingen, waaronder OEM’s en als startups in diverse markten.

De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en te leren van de besten in hun vak.

Het hoofdkantoor van Holland Innovative is gevestigd op de High Tech Campus, midden in de brainport regio. Onze klanten zijn gevestigd door heel Nederland en het zuiden & westen van Duitsland.

We zijn een informele organisatie, gericht op de mens en zijn vakontwikkeling. Voel jij je aangesproken om deel uit te maken van ons team, om jouw kennis te delen en uit te breiden?

Dan gaan wij graag in gesprek met jou.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier