Werkvoorbereider werktuigbouw
Koen V3
Rotterdam, NL
3 dagen geleden
source : Joof.nl

Het werk op de rit krijgen door teschakelen tussen de uitvoering en projectleiding. AlsWerkvoorbereider houd jij wel van een beetje uitdaging,toch?

Stel je eens voor dat je vast in dienst bent en aanafwisselende opdrachten werkt. Opdrachten waar jij echt je tandenin kunt zetten.

Die jouw groei versnellen en stel je eens voor datje wordt opgeleid en begeleid om jouw ambities waar te maken.Klinkt dat gaaf?

Ja toch?! Dan hoor jij thuis bij koen en is dezeWerkvoorbereider vacature jou op het lijf geschreven.

Alsslimmerik bij koen krijg je de ideale combinatie van zekerheid envariatie. Natuurlijk zorgen we dat de opdrachten passen bij jouwwensen.

Jij als specialist deelt jouw kennis met opdrachtgevers enhelpt ze verder. Zo gaan we samen voorop. Ook kun je altijd sparrenmet je consultant en collega-specialisten, want er is veelpersoonlijk contact.

Verveling is gewoon geen optie en stilstaan alhelemaal niet!

Dit houdt de vacatureWerkvoorbereider in

Als Werkvoorbereider is geendag hetzelfde. Jij zorgt ervoor dat de juiste mensen op het juistemoment beschikbaar zijn, net als de benodigde materialen.

Daarnaastben je verantwoordelijk voor de financiën en planningen. Klanten,leveranciers en collega’s kunnen met al hun vragen bij jou terecht.

Na het voortraject blijf je de voortgang natuurlijk in de gatenhouden. Elke opdracht is weer anders, dus alle aspecten van jouwspecialisme komen vanpas.

Voor deze vacatureWerkvoorbereider zoeken wij slimmeriken met kennis, kunde enkarakter!

 • Je hebt lef en ambitie om bijverschillende opdrachtgevers te werken
 • Je wiltde opdrachtgever echt verder helpen vanuit jouw toegevoegdewaarde
 • Je bent proactief en wilt voorop lopenin je vak
 • Je hebt de drive om jezelf verder teontwikkelen en te groeien
 • Je deelt graag jekennis met opdrachtgevers en collega’s
 • Je hebteen technische opleiding op mbo-niveau of hoger afgerond in derichting werktuigbouwkunde, installatietechniek, elektrotechniek ofvergelijkbaar
 • Eenslimmerik bij koen mag allereerst rekenen op talloze kansen omjezelf verder te ontwikkelen en aan uitdagende projecten te werken.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie staan centraal en jijbent de specialist!

 • Daarnaast ontvang je vanons een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden.Natuurlijk een goed salaris, maar ook een persoonlijkopleidingsbudget, deelname aan trainingen en opleidingen in onzeAcademy en een leaseauto die je helemaal zelf maguitzoeken.
 • Een sociaal betrokken organisatiedie voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij plezier maken ergbelangrijk naast ontwikkeling en hard werken.
 • Wij organiseren danook regelmatig leuke uitjes en kennisevents waarin we ervaringenmet elkaar uitwisselen. Ook heb je een vaste consultant die jepersoonlijkbegeleidt.

  Leren,ontwikkelen en verbeteren. Als Werkvoorbereider wil jij vooruit.Bij koen begrijpen wij dat. Daarom investeren wij in jouwloopbaanontwikkeling.

  Dit doen we door intensieve begeleiding en opmaat gemaakte opleidingen. Bij koen ben je in vaste dienst en werkje aan diverse toffe opdrachten.

  Jij bent de specialist binnen koenen helpt onze klanten verder bij technische vraagstukken. Op onzebeurt brengen wij jou verder in jouw carrière.

  Samen kijken wevooruit en lopen we voorop. Je hebt dan ook veel contact met jecollega’s bij koen. Niet alleen om kennis en ervaringen uit tewisselen, maar ook om geregeld iets leuks met elkaar teondernemen!

  Ben jij enthousiastgeworden over de vacature? Solliciteer dan snel of bel voorvragen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier