Opleiding tot buschauffeur
Consolid
Amstelveen, NL
4 dagen geleden

Wil jij alledaags ongemerkt het verschil maken door onze reizigers met een stralende lach te ontvangen? Lijkt het jou leuk om onderweg de mooiste verhalen te horen?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in Amstelveen zoeken wij op zoek naar enthousiaste kandidaten die zich laten opleiden tot buschauffeur!

Wat bieden wij?

 • Een mooi start salaris tussen de €2500 en €2900 bruto per maand;
 • De volledige verzorging van jouw opleiding;
 • Aandacht voor persoonlijke groei;
 • Bij een fulltime beschikbaarheid weet je een jaar van te voren op welke dagen je werkzaam bent, handig voor die ene verjaardag!
 • Uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever.
 • In deze functie ga je aan de slag via Consolid. Wij zijn sinds 1990 marktleider en het grootste gespecialiseerde uitzendbureau in de sectoren Vervoer en Veiligheid.

  Functieomschrijving Opleiding tot buschauffeur

  Je kunt verschillende redenen hebben om buschauffeur bij Consolid te willen worden. Je zit graag op de weg, maar ook op een plek met veel verantwoordelijkheden.

  Je bent een heer / dame in het verkeer, maar zeker richting je passagiers. Je bent stressbestendig, maar houdt wel van uitdagingen.

  Je hebt een scherpe blik op de weg, maar ook op je eigen toekomst.

  Wie nu kiest voor een baan als buschauffeur bij Consolid kiest voor een vak waarmee je niet alleen je passagiers, maar ook jezelf naar een mooie bestemming brengt.

  Een carrière die je zowel fulltime als parttime kunt uitvoeren. Jij bepaalt je uren. Kies voor afwisselend werk met veel vrijheid en tegelijkertijd veel verantwoordelijkheid.

  Jij bent de gezagvoerder over jouw bus. En het allermooiste : wie zijn opleiding tot chauffeur bij ons afrondt, is daarna verzekerd van een baan!

  Buschauffeur bij Consolid is een prachtig beroep, dat je zowel fulltime als parttime kunt uitoefenen. Het is een functie met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

  Zie jij jezelf zitten achter het stuur van zo’n grote bus? Sta je stevig in je schoenen en houd je van omgaan met mensen?

  Solliciteer dan nu voor deze opleiding.

  Wij verzorgen jouw opleiding! De opleiding neemt ongeveer drie tot vier maanden in beslag. Hiervan zit je 3 weken fulltime in de schoolbanken, gevolgd door 3 tot 4 keer in de week rijlessen die ongeveer een dagdeel duren.

  In de weekenden en in de avonden ben je gedurende de opleiding vrij. Consolid regelt de opleiding en neemt de kosten grotendeels voor haar rekening.

  Ten tijde van de opleiding ontvang je nog geen salaris. Belangrijk is dat je deze periode zelfstandig kan overbruggen.

  Functie eisen Opleiding tot buschauffeur

 • Woonachtig in omgeving Amstelveen (binnen een straal van 35km);
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • In het bezit van een rijbewijs B;
 • Beschikt over eigen vervoer in de vorm van een auto, motor of scooter;
 • VOG verklaring kunnen overleggen;
 • Nog nooit een rijontzegging gehad.
 • Heb je nog vragen over deze functie of over het werken via Consolid? Neem dan contact op : 020-5861128.

  Terug naar het overzicht

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier