Ontwikkelaar
continu
Utrecht, NL
6 dagen geleden

Ontwikkelaar

Wij zoeken een ervaren projectontwikkelaar die in staat is het gehele ontwikkelingstraject vanaf acquisitie en conceptfase tot en met de oplevering te begeleiden.

Verder ben je in staat conceptueel te denken en beschik je over een gezonde dosis creativiteit. Daarnaast heb je affiniteit met een ontwikkelende aannemer.

Een zelfstandige, veelzijdige functie in een organisatie met korte lijnen, een informele cultuur en collegiale sfeer. Onze opdrachtgever ontwikkelt in een structuur middels een gefaseerde systematiek en met bewezen concepten.

Er zijn voldoende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden aanwezig.

Ervaring en / of affininiteit bij een ontwikkelende aannemer of bij een projectmanagementbureau in een vergelijkbare functie is een must.

Net als jouw aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van retailprojecten Je bent woonachtig in het werkgebied van onze opdrachtgever, bij voorkeur in provincie Utrecht.

Je beschikt ten minste over :

 • Afgeronde WO opleiding richting bouwkunde of vergelijkbaar
 • 5 tot 10 jaar ervaring als projectontwikkelaar
 • Aantoonbare ervaring met retailprojecten
 • Ervaring bij een ontwikkelende aannemer
 • Goed cijfermatig inzicht
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Goed gevoel voor verhoudingen
 • Je ontvangt een marktconform salaris en daarnaast krijg je uiteraard een auto, laptop & telefoon van de zaak. Je ontvangt een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden conform de bouw cao.

  Onze opdrachtgever is een bouwer met visie, die goed is voor zijn mensen en die al geruime jaar groeit. Bij onze opdrachtgever werk je aan de interessante, vernieuwende bouwprojecten van Nederland in een goede werksfeer en een stabiele, ambitieuze organisatie.

  Medewerkers van verschillende disciplines werken bij hun nauw samen in een open, platte structuur. Je doet waar je goed in bent en ze stimuleren iedereen zich te blijven ontwikkelen.

  Dat past bij hun grote plannen voor de toekomst.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier