Verpleegkundige Snijdende afdeling
Medisch Centrum Haaglanden
Den Haag
15 uur geleden

Wat ga je doen?

Op onze professionele en leuke snijdende afdeling komen patiënten die nog naar de operatiekamer moeten of van de operatiekamer terugkomen.

Dit kunnen zowel geplande operaties als spoedoperaties zijn.

Als verpleegkundige heb je een grote rol voor de patiënt. Niet alleen in het herstelproces, maar ook in de zorgbeleving van de patiënt en zijn naasten vorm je een essentieel aanspreekpunt.

Door de wisselende intensiteit van de specialismen en de overwegend multiculturele patiëntenpopulatie moet je goed kunnen schakelen.

Schakelen in werktempo, in verschillende handelingen en in prioriteiten. Bij vragen kun je altijd op je deskundige collega’s terugvallen.

Je coördineert de zorg rondom de patiënt, waarbij je professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan. Je levert een bijdrage aan de professionele beroepsontwikkeling en in het vergaren en op peil houden van kennis, vooral door klinische lessen en geboden interne bijscholing.

Verder heb je oog voor de onuitgesproken behoeften en zorgen van de patiënt en zijn naasten. Je bent scherp op zaken die beter kunnen en je neemt actie om kwaliteit van zowel zorg als zorgbeleving te vergroten.

Met het team sta je altijd klaar voor de zorg van de patiënt!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier