Cliëntbegeleider niveau 3
Visio
Huizen, NL
3 dagen geleden

Ben jij consequent en houd je van een uitdaging?

Kom jij bij ons in het team? Ons’ is Koninklijke Visio, waar Samenwerken, Eigenaarschap en Ontwikkeling met hoofdletters geschreven staan.

Het Samenwerken moet in je bloed zitten en Eigenaarschap en Ontwikkeling zijn je 2de natuur. Hierbij bieden wij je uiteraard de ruimte om deze kwaliteiten verder te ontwikkelen! Met deze ingrediënten kunnen wij onze cliënten de beste zorg bieden.

Op de locatie Vooronder wonen 21 mensen die, afhankelijk van hun zorgvraag, overdag het dagactiviteitencentrum bezoeken of dagbesteding thuis aangeboden krijgen.

Zij vinden het belangrijk dat jij als begeleider kijkt naar hun mogelijkheden om zich binnen hun situatie en wensen te ontwikkelen.

Dit doen we onder andere met ondersteuning van begeleidingsafspraken en dagprogramma’s. Alle cliënten zijn afhankelijk van begeleiding als het gaat om algemene dagelijkse verrichtingen.

En uiteraard stimuleer jij als begeleider jouw cliënten zoveel mogelijk om hier zelfstandigheid in te ontwikkelen. Door het bieden van veiligheid en structuur richt jij je samen met je collega’s op het creëren van een prettige sfeer binnen de woonlocatie.

Ben jij onze nieuwe cliëntbegeleider niveau 3?

Dit ga je doen

 • werken met een unieke doelgroep; blinde en slechtziende mensen met een verstandelijke beperking
 • uitvoering geven aan de dagelijkse zorg en begeleiding
 • uitvoering geven aan het cliëntplan
 • observeren van de cliënt, signaleren van knelpunten en daarover rapporteren
 • werken in teamverband
 • meedenken rondom diverse zorginhoudelijke thema’s
 • werken in een 24 / 7 rooster, met onregelmatige werktijden en slaapdiensten
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier