Chauffeur
Timing
AMSTERDAM, NEDERLAND
4 dagen geleden
 • Combined Shape StandplaatsAMSTERDAM
 • Combined Shape Aantal uren per week40 uur
 • Rectangle Vacaturenummer10AV054256
 • Rectangle OpleidingsniveauMBO
 • Rectangle DienstverbandTijdelijk met zicht op vast
 • Combined Shape WerktijdenAnders
 • Ben je op zoek naar een baan als chauffeur in DE mooiste stad van Nederland? Ben je in het bezit van C(E) rijbewijs en code 95?

  Laat jij je niet gek maken en rij je zonder problemen langs de Dam, Museumplein of de Jordaan? Dan ben jij de man / vrouw die we zoeken voor Renewi In Amsterdam!

  Iedere ochtend start je op de locatie van Renewi in Amstedam met een goede bak koffie. Vanuit de planning krijg je door met welke collega je een van de prachtige routes door Amsterdam gaat maken.

  Wordt het de route langs het Spui? Via de Jordaan of rijd je alle bedrijventerreinen af in Amsterdam Westpoort? Samen met je collega belader controleer je de wagen (vaak is dit je vaste wagen) en vertrek je om de route te rijden.

  Als je langs alle klanten bent geweest en bij iedereen de bakken hebt geleegd ga je terug naar de locatie in Amsterdam. Op de locatie zorg je ervoor dat je wagen wordt geleegd en zet je de wagen terug op de daarvoor aangewezen plek.

  Je levert de werkbonnen in bij de planning en geeft eventuele bijzonderheden door.

  Een goed salaris! Bij ons verdien je tussen €12.14 helemaal onderaan en €15.36 bovenaan in de schaal! Verder een brute toeslag van €0.

  61 koffiegeld bruto bovenop je uurloon! En natuurlijk bieden wij een goede reiskostenvergoeding. Verder volgen wij de CAO Beroepsgoederenvervoer.

  En een heel goed secundair arbeidsvoorwaardenpakket. Een afwisselende en uitdagende baan waarin jij jezelf nog volop kunt ontwikkelen.

  En dit alles in een organisatie die volop in beweging is. De platte organisatiestructuur draagt bij aan korte communicatielijnen.

  Werktijden zijn van 06.00 tot 15.30 op maandag tot en met vrijdag. Onze uitbetaling is wekelijks en overuren worden tegen 130% direct dezelfde week uitbetaald!

  Verder bieden wij jou een fulltime baan met allerlei leuke doorgroei mogelijkheden en de mogelijkheid om bij goed presteren een vaste aanstelling te krijgen bij de opdrachtgever!

  Zin om het samen met ons aan te pakken?

  Wat vragen wij van je?

 • Rijbewijs C met Code 95 en digitale bestuurderskaart;
 • Eigen vervoer om zelfstandig om de locatie te kunnen komen;
 • Fulltime of parttime beschikbaar;
 • Per direct of binnenkort beschikbaar;
 • Aanpakkersmentaliteit;
 • Je bent in het bezit van een VCA basis of bereid deze binnen 3 maanden te behalen.

  Je kunt je ook ontwikkelen als je gaat werken bij Renewi. Zo bieden we opleidingen als o.a. chauffeur aan

  Waar ga je werken?

  Dit bedrijf zamelt afval in en bewerkt of verwerkt afval tot grondstoffen en energie. Kenmerkend is de informele werksfeer en het zelfstandig kunnen werken.

  Bedrijven die variëren van een eenmanszaak met weinig afval tot grote industriële complexen. Per branche hebben we specifieke kennis in huis, die we vertalen in klantgerichte oplossingen.

  Het grote kantoor in Amsterdam staat bekend om de fijne werksfeer waar grappen net zo makkelijk gemaakt worden als complimenten! Je rapporteert direct aan de planners en eigen input zal altijd gewaardeerd worden!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier