›Verzorgende IG/Verpleegkundige in de wijk
Zorgstroom
Middelburg
5 dagen geleden

Jouw werk

Ben jij een gedreven Verzorgende IG of Verpleegkundige en zie jij het als een uitdaging dat mensen dankzij jouw enthousiasme en professionaliteit langer thuis kunnen blijven wonen?

Dan is Team Nieuw Middelburg op zoek naar jou! Kom je bij ons werken, dan werk je in de wijken Nieuw Middelburg, Veerse Poort en Klarenbeek / Sint Laurens.

Dit zorgt voor een divers cliëntenbestand met uiteenlopende zorgvragen waardoor je werk heel afwisselend kan zijn.

Wij zijn een klein hecht en zelfsturend team dat bestaat uit wijkverpleegkundigen, verpleegkundigen, verzorgenden IG, verzorgenden en collega's in opleiding.

Met elkaar zijn we verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de wijk. Omdat we zelfsturend zijn, roosteren we zelf. We proberen voor ieder teamlid een zo prettig mogelijk rooster te maken waardoor je een goede privé werkbalans hebt, dit kan bijvoorbeeld zijn dat je langere diensten werkt.

Voordat je verder leest over wat wij jou bieden en wat we van jou verwachten, vertellen we je eerst meer over de werkzaamheden.

In de ochtend ben je druk met het bezoeken van cliënten. Je komt binnen bij ouderen, zieken, jonge gezinnen of anderen die hulp nodig hebben.

De menselijke maat is enorm belangrijk. Een gesprekje aangaan, je verplaatsen in iedere situatie en toch zorgen dat je doet wat moet.

De werkzaamheden zijn afhankelijk van de functie (Verzorgende IG of Verpleegkundige), maar jouw kwaliteiten en deskundigheid worden niet over het hoofd gezien! Zowel in de functie van Verzorgende IG of Verpleegkundige geef je persoonsgerichte verzorging en begeleiding aan cliënten én voer je verpleegtechnische handelingen uit zoals wondzorg, injecteren, maar ook ADL.

Als Verpleegkundige coördineer je samen met de wijkverpleegkundige de zorgtaken- en werkzaamheden. Je bent samen verantwoordelijk voor het totale zorgproces, van intake tot eindevaluatie.

Je informeert en overlegt met collega’s over de voortgang van de zorg. Je werkt in verschillende diensten : in de ochtend, middag of avond.

Tijdens de avond- en / of weekenddiensten heb je (regelmatig) de eindverantwoording voor de zorg voor de cliënten. Kortom, wij bieden jou een afwisselende baan die veel voldoening geeft met ruimte voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling!

Wat maakt nu het werken bij Zorgstroom zo leuk?! Om te beginnen krijg jij een baan die nooit saai wordt en met veel ruimte voor initiatieven.

Ook bieden wij een meerkeuzesysteem aan met toffe opties zoals het fietsplan, extra verlof of kinderopvangkosten. Wil je nóg meer leren?

Zorgstroom heeft een digitaal leerplein met een groot aanbod waar iedere collega gebruik van kan maken. Buitenom al dit leuks, krijg je bij ons een medewerkerspas waarmee je bij ruim 150 lokale ondernemers korting krijgt.

Wat breng jij?

 • Een diploma Verzorgende IG of Verpleegkundige (heb je een vergelijkbare opleiding of ben je net klaar met je opleiding? Welkom!)
 • Flexibele inzetbaarheid
 • Het vermogen om een positieve bijdrage te leveren aan het wijkteam.
 • Wat bieden wij?

 • Een contract voor 7 maanden, maar onze intentie is om dit bij goed functioneren z.s.m. om te zetten naar onbepaalde tijd
 • Een salaris conform de cao VVT, waarbij je ingeschaald wordt in de functie van Verzorgende IG, FWG 35 (maximaal €2937,68 bruto per maand bij een fulltime dienstverband) of in de functie van Verpleegkundige, FWG 45 (maximaal €3471,49 bruto per maand bij een fulltime dienstverband).
 • Bij de inschaling wordt gekeken naar relevante werkervaring.

 • We kijken graag samen naar een goede balans tussen de werk- en privé situatie. Je kunt aan het werk gaan tussen de 20 en 24 uur per week.
 • We komen graag in overleg met jou tot afspraken over het aantal uur dat je gaat werken

 • Vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%)
 • Reiskosten vergoeding (op basis van de cao VVT)
 • Heb je een zorgverkering bij CZ of IZZ? Dan ontvang je collectiviteitskorting
 • Pensioenopbouw via het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een arbeidsongeschiktheidsverzekering tegen een lage premie waarmee je verzekerd bent tegen de financiële risico’s van arbeidsongeschiktheid.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier