Projectleider - Arnhem
Janssen Personeelsdienst
Arnhem, NL
1 dag geleden
source : Werkzoeken.nl

Voor een klant in de regio Arnhem, zijn wij op zoek naar een projectleider. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het beheer van een groot aantal woningcomplexen op het gebied van onderhoud en ontwikkeling.

Jij bent degene die de regie heeft op de realisatie van vastgoedprojecten in verschillende stadia. Je houdt je bezig met het omzetten van plannen en beleid naar concrete projecten met betrekking tot onder andere nieuwbouw, onderhoud, transformatie en energetisch onderhoud.

Tijdens de uitvoering van je werkzaamheden leid je de algemene projectcommunicatie in goede banen en bewaak je de samenwerking.

Je maakt duidelijke afspraken over doelen en mijlpalen en stuurt daadkrachtig aan op het realiseren hiervan.

Functie-eisen :

Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding richting bouwkunde of gelijkwaardig. Wanneer je daarnaast ervaring hebt met projectmatig werken, heb je een streepje voor.

Je bent een daadkrachtig persoon en weet jouw collega's en externe partijen uit te dagen om mee te denken over optimalisatie van de samenwerking.

Je bent in staat om onderhouds- en garantieklachten effectief op te pakken en af te handelen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een baan aan voor de duur van 36 uur per week, waarbij je bij goed functioneren uitzicht hebt op een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Er wordt volop aandacht besteed aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling door middel van een opleidingsbudget. Er bestaat een mogelijkheid om op flexibele tijden te werken en daarnaast krijg je een mobiele telefoon en laptop tot je beschikking.

Heb jij interesse? Neem dan contact op met een van onze consultants via :

via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Whatsapp 06-10758920

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier