Stagiaire Front Office
Valk Verrast
Arnhem, NL
4 dagen geleden

De afdeling Front Office heeft vanaf oktober 2019 een stageplaats beschikbaar (minimaal 20 weken / 760 uur). Wil jij ervaring opdoen in een afwisselende en uitdagende werkomgeving?

Je bent in deze functie het visitekaartjes van ons bedrijf. Gasten maken het eerst, via de telefoon of aan de balie, contact met de receptie.

Het is daarom erg belangrijk dat je qua uitstraling en presentatie deze functie inhoud kan geven. Je spreekt de talen, hebt een goede telefoonstem, en kunt goed met geautomatiseerde systemen overweg.

We zoeken iemand die het werken in wisseldiensten en weekenden geen bezwaar vindt. De diensten vallen tussen 07.00 uur s morgens en 23.30 uur s avonds.

Functie eisen :

 • Je volgt een relevante MBO / HBO opleiding (minimaal niveau 4)
 • Representatief voorkomen
 • Goede kennis van de Engels en Duitse taal
 • Gezien de ligging van ons hotel is het voor deze functie gewenst om over eigen vervoer (auto) te beschikken.

  Wij nemen uitsluitend

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier