Wijkverpleegkundige - 24/28 uur - Maasland
Zorgenwelzijnplein
Den Hoorn
9 uur geleden

Functieomschrijving

Als wijkverpleegkundige sta je dichtbij je cliënten en je voelt aan den lijve hoeveel je kunt betekenen in hun leven. Je maakt dagelijks ingrijpende beslissingen en het werk is complex en verantwoordelijk.

Je verzorgt wonden, verschoont verband, meet bloeddruk of legt een infuus aan. Daarnaast coördineer je en coach je collega's en zorgt ervoor dat zij zich gezien en gehoord voelen.

Je bent de spil in de samenwerking met de huisarts, fysio- en ergotherapeut, specialist en het ziekenhuis. Steeds belangrijker in je werk wordt preventie en je overlegt ook met andere organisaties in de wijk.

Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de wijkzorg en kijkt steeds of het beter kan. Zo, in alle hectiek en organisatie, ben jij op je allerbest.

Je hebt je HBO-diploma Verpleegkunde en BIG

Hier ga je werken

Als je hier op de fiets zit, kun je alleen maar genieten"

Oerhollandse paradijsjes zijn het, de schilderachtige dorpjes van Midden-Delftland tussen de weilanden, sloten en knotwilgen.

Hier werken twee wijkteams, de ene beslaat het gebied Den Hoorn en Schipluiden, de andere Maasland. Elk team bestaat uit zo'n 12-14 helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen (MBO en HBO) en eigenlijk kent iedereen elkaar wel.

De sfeer is vriendelijk, behulpzaam en flexibel en de lijnen tussen huisartsen, fysiotherapeuten en apotheek zijn maar kort.

Dat maakt het organiseren van de zorg gemakkelijk en persoonlijk.

In Maasland werk je vanuit de Singelhof aan de Hofsingel, een centrale plek waar veel gebeurt. Het ene moment verleen je zorg in een modern appartementencomplex, het andere moment sta je in een ouderwetse boerderij.

Hier kun je prima op de fiets uit de voeten. Voor het uitgestrekte gebied Den Hoorn en Schipluiden moet je gemotoriseerd vervoer hebben, een auto of brommer dus, om vroeg of laat en in weer en wind op pad te kunnen.

Hier werk je vanuit het centrale gezondheidscentrum van Den Hoorn. De onderlinge band is ook belangrijk : jaarlijks zijn er teamuitjes en je luncht als het even kan met z'n allen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie : bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sabrina Weij, Manager Zorg via 06-12028341.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier