PV Monteur
Aditech
Sittard, Limburg
5 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Wat jij graag doet als PV monteur, met een goed salaris en in de buurt van Sittard, Dat hebben we voor je!

Als PV monteur ben jij verantwoordelijk voor veilige en juiste aansluiting van zonnepanelen en omvormer systemen tot met de groepenkast.

Waar de dakwerkers in het team het systeem plaatsen, regel jij de elektrotechnische werkzaamheden.

Schone groene zonne-energie is populair. Als PV monteur bieden wij je volop werk de komende jaren. Afwisselend werk en verantwoordelijkheid vind je prettig.

Je installeert systemen in bestaande woningen, bij nieuwbouw en voor grote projecten. Bekabeling, strings, serie- of parallelle schakelingen, optimizers, omvormers en groepenkast aansluitingen is bekend terrein.

Na aansluiten meet je alles goed door. Door jouw klantgerichtheid is er weer een blije zonne-energie gebruiker bij. Afwisselend werk en verantwoordelijkheid vind je prettig.

Heb je wel elektrotechnische kennis maar nog niet opgeleid voor omvormers en groepenkasten? En zou je dit wel graag willen?

Aditech biedt je dan opleidingsmogelijkheden. Zo kan jij doorgroeien tot PV monteur.

Wij zijn Aditech, al 25 jaar bezig om vakmensen op de mooi werkplekken in de elektrotechniek te plaatsen. Werk in vaste dienst in het Aditech team of kies voor flexibele opdrachten, het kan allebei.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier