Administratief medewerker verzekeringsmaatschappij premium automerken
Recruit a Student
Almere
17 dagen geleden

Het bedrijf

Onze opdrachtgever is een bedrijf dat exclusieve autoverzekeringen aanbiedt aan mensen die in Nederland wonen en zakelijk of privé in een personenauto rijden.

 • Het maakt voor dit bedrijf niet uit wat de (catalogus)waarde van de auto is en of de klant de auto dagelijks of zelden gebruikt;
 • de premie en het eigen risico zijn voor de klant altijd zo gunstig mogelijk. Met andere woorden, de beste kwaliteit voor de laagste prijs.

  Om de juiste premies te berekenen en de administratie op een correcte manier bij te houden, is onze opdrachtgever opzoek naar een nauwkeurige en commercieel ingestelde studenten.

  De baan

  De opdrachtgever is opzoek naar een administratieve medewerker die de commercieel manager zal ondersteunen met verschillende taken.

  Wanneer je wordt aangenomen bij dit bedrijf zal je beginnen met een aantal standaard administratieve taken; je voert gegevens in, je controleert deze verschillende gegevens, sorteert en rangschikt ze en je archiveert en bergt deze gegevens vervolgens op.

  Naarmate je meer bekend bent met het bedrijf en jouw dagelijkse taken, zal je langzaam aan steeds mee verantwoordelijkheden krijgen.

  Zo zal je leren om de verschillen die je in gegevens vindt te corrigeren, ontbrekende gegevens aan te vullen en eenvoudige berekeningen te maken.

  Wanneer nodig vraag je intern meer informatie op, of neem je direct contact op met klanten.

  Omdat je op deze manier steeds meer leert over verzekeringen, klantcontact en de financiële dienstverlening, kun je ook steeds meer inhoudelijke opdrachten uitvoeren.

  Zo zal je naar verloop van tijd gevraagd worden om informatieve overzichten te genereren en op je de juiste manier te interpreteren, de crediteuren-

  of debiteuren administratie bij te houden en specifieke vragen van klanten te beantwoorden.

  Jouw profiel

 • Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt een studie gevolgd in de richting van financiële dienstverlening. (Heb je een opleiding Wft basis gevolgd of heb je op een andere manier kennis opgedaan met particuliere of zakelijke schadeverzekeringen, polisvoorwaarden en verzekeraars?
 • Vermeld dit dan in jouw motivatie.)

 • Je bent sociaal ingesteld en kunt goed communiceren met mensen. Jij weet wat klanten willen omdat je een geduldige luisteraar bent en je goed kunt inleven in een ander.
 • Je bent iemand die graag netjes en precies werkt.
 • Opgeven? Dat woord ken je niet! Je gaat door totdat het werk af is en de klanten tevreden zijn.
 • Je bent commercieel ingesteld en met jouw kritische instelling wordt altijd het beste resultaat bereikt.
 • Overige info

  Wanneer je opzoek bent naar een administratieve baan in de financiële dienstverlening, is dit een ontzettend leuke uitdaging! In een korte periode zal je veel leren over alle verschillende aspecten van het verzekeringswezen.

  Geplaatst op 2019-01-30

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier