Manager Performance Marketing
Searchsoftware
Amsterdam, The Netherlands
1 dag geleden

Er is dus een website. Een hele goede website. Zelfs zo’n goede website dat hij is bekroond met beste website van het jaar.

Niet slechts één of twee keer, maar wel 10 keer op een rij. En het is nog niet genoeg. Ze willen meer. This is where you come in.

Vertel me meer

Met haar unieke E-commerce concept heeft dit bedrijf de Europese markt veroverd en die kroon zijn ze niet van plan ooit af te staan.

Ze hebben de afgelopen 15 jaar een community van miljoenen tevreden klanten opgebouwd, zijn actief in meerdere landen en krijgen al meer dan 200.

000 unieke bezoekers per dag op hun website. Gek genoeg hebben ze dit weten te bereiken zonder ooit echt iets aan marketing te doen.

Stel je nu eens voor wat ze zouden kunnen bereiken als ze dat wel zouden doen? Of liever nog, stel het je niet voor, maar help ze om het te doen.

Wat hebben ze nodig?

Niet veel. Behalve iemand die een leidende rol neemt in het definiëren van hun nieuwe online marketingstrategie en deze vervolgens weet te realiseren.

Of het nou gaat om SEO of SEA, Display of Social Advertising of zelfs Affiliate Marketing. Het is aan jou om de juiste kanalen te kiezen en ze vervolgens om te vormen in conversie-machines.

Natuurlijk is er maar één manier om te weten of jouw gekozen aanpak werkt en dat is door te meten. Daarom werk je nauw samen met de web analisten die jou voorzien van de inzichten die je nodig hebt om de juiste acties te nemen.

Daarnaast ben je in deze rol het verlegstuk van de huidige CMO, dat betekend dat je naast operationele taken ook strategische ervaring nodig hebt.

Klinkt gaaf, moet ik nog iets meenemen?

Een aantal jaar solide online marketing ervaring is een goed begin. Het is natuurlijk fijn als je daar ook een relevante opleiding bij hebt, maar we geven uiteindelijk meer om je mindset dan je papieren.

Natuurlijk gebruiken zo ook mooie nieuwe tools en zijn ze niet bang voor buzzwords, maar waar het echt om draait is resultaat.

Met andere woorden, Performance. Uiteindelijk ben jij namelijk verantwoordelijk voor alle online marketing activiteiten in de Benelux.

Dat betekent dat je zelfstandig het initiatief durft te nemen (wat niet hetzelfde is als alleen) en eigenaarschap neemt van je resultaten.

Dat ben ik helemaal, maar ik moet ook m’n rekeningen betalen.

Natuurlijk, daarom begin je op een basissalaris tussen de €5000,- en €5750,- bruto per maand, afhankelijk van je ervaring.

Daarnaast ontvang je een secundair pakket met alles erop-en-eraan. Maar het meest interessante aan deze functie is toch wel de kans om een groot merk naar nog grotere hoogte te tillen.

Dus waar wacht je nog op? Druk op Apply!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier