Senior Assistent Accountant
BDO Nederland
Amstelveen
5 dagen geleden

Jouw uitdaging

Heb jij ervaring met het verwerken van complexe en omvangrijke financiële administraties, het opstellen van bijbehorende financiële rapportages en het uitvoeren van (data)analyses daarop?

Dan is BDO dé werkgever voor jou.

Om adequate, real-time data & cijfers, service en kwaliteit te leveren zijn wij op zoek naar een Senior Assistent Accountant AA die onze klanten op dit gebied weet te begeleiden en te adviseren.

Hierin word je intensief begeleid. Met jouw kennis en ervaring weet jij de assistent accountants te coachen in hun dagelijkse werk en help je hen in hun verdere ontwikkeling.

Een greep uit je dagelijkse werkzaamheden

 • Je stelt (complexe) financiële overzichten op en bent betrokken bij (complexe) administratieve opdrachten;
 • Je adviseert klanten op het gebied van het inrichten van de administratieve organisatie;
 • Je reviewt de werkzaamheden van de Assistent Accountants en verzorgt best practice sessies;
 • Je richt je op het continue verbeteren van de processen binnen BDO (volgens LEAN).
 • De werkomgeving

  Wij vinden het erg belangrijk dat je jezelf kunt zijn en jezelf continu blijft ontwikkelen. Onze open, professionele en sociale cultuur draagt daar zeker aan bij.

  Zo zijn er regelmatig (online) activiteiten en borrels. Als Senior Assistent Accountant maak je volwaardig deel uit van het team van professionals binnen de Line of Service Accountancy & Bedrijfsadvies van de vestiging Amstelveen.

  Je werkt in een werkomgeving waarin samenwerken, netwerken, automatisering en werkklimaat perfect georganiseerd zijn. Op een efficiënte wijze worden er kwalitatief hoogwaardige financiële diensten verleend aan onze relaties.

  Onze klantenportefeuille bestaat primair uit familiebedrijven en ondernemingen in het midden en bovenkant van het MKB, met zowel een nationaal als internationaal karakter.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier