Monteur Banden en Wielen Zware Voertuigen bij Euromaster in Amsterdam
Dennis Automotive Recruitment
Noord-Holland, Netherlands
5 dagen geleden

Waar ga je aan de slag?

Het team op de vestiging in Amsterdam is met name gespecialiseerd in banden voor vrachtwagens, landbouwvoertuigen en logistiek.

Daarnaast zijn klanten hier aan het juiste adres voor banden, onderhoud, reparatie en APK banden aan alle merken en typen auto’s.

In verband met de toename van het werk op de heavy-afdeling zoeken zij een nieuwe collega om het team te versterken.

Wat ga je doen bij Euromaster Amsterdam Noord?

Als Monteur Banden en Wielen Zware Voertuigen ben jij verantwoordelijk voor het vakkundig vervangen van banden en wielen bij allerlei soorten en maten van Trucks en Landbouwvoertuigen.

Je helpt de klanten weer op weg vanuit de vestiging maar daarnaast help je ook klanten op locatie; dit kan langs de weg zijn, bij de klant op het terrein etc.

Een avontuurlijke, leuke, zelfstandige en zeer uitdagende functie waarbij je veel in contact met klanten staat, je op diverse plekken mag werken en geen enkele dag het zelfde is!

Wat verwachten we van jou?

Wat verwacht Euromaster van jou?

Het liefste hebben wij dat je al wat ervaring hebt als Bandenmonteur, Assistent Autotechnicus, 2e Autotechnicus of Monteur Banden en Wielen Zware Voertuigen (Truck en Landbouw).

Heb je dat niet, maar zou je het wel willen leren? Dan kunnen wij je hierbij mee helpen en je opleiden tot Monteur Banden en Wielen Zware Voertuigen (met certificaat).

Wij verwachten wel dat je flexibel, klantgericht en eerlijk bent. Als Monteur Banden en Wielen Zware Voertuigen help je ook klanten die met (banden)pech staan, dit betekent wel dat je periodiek een nooddienst dient te draaien.

Wat mag je van ons verwachten?

Wat heeft Euromaster jou te bieden?

Samen met Euromaster bieden wij jou een mooie toekomst met mogelijkheden en een salaris dat we individueel afstemmen; Euromaster werkt dan ook met een persoonlijk ontwikkelplan dat ze samen met jou opstellen.

Wij bieden je de mogelijkheid op direct een vast contract; Euromaster wil namelijk samen met jou aan een langdurige toekomst werken.

Daarnaast willen wij dat jij al jouw mogelijkheden en kennis / kunde bij Euromaster benut. Om je hierbij te helpen hebben zij een volledig eigen vakschool waar zij haar mensen alle mogelijke officià le vakgerelateerde opleidingen biedt.

Euromaster en het team op de vestiging in Amsterdam bieden jou een professionele, leuke werkomgeving met een hecht en sterk team met uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden.

Hoeveel ga je verdienen?

Het bruto maandsalaris is afhankelijk van kennis en ervaring en wordt op jouw persoonlijk aangepast.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier