Interim teamleider afdeling Organisatie
Daerom!
Breda,NL
14 uur geleden

Omschrijving

Interim teamleider afdeling Organisatie

Jij zorgt ervoor dat er na 1 jaar een integratie heeft plaatsgevonden van medewerkers HR die werken voor zowel ambtenaren als doelgroep medewerkers.

De klant ervaart dezelfde dienstverlening voor zowel de ambtenaren als de doelgroep medewerkers.

De gemeente Breda is vanaf 1 januari 2021 vervlochten met ATEA, waar de SW medewerkers voorheen werkten. Ook binnen de afdeling Organisatie is de vervlechting zichtbaar.

Vanaf 1 januari 2021 is het voormalig team P&O van ATEA (17 medewerkers) toegevoegd aan de afdeling Organisatie, vanaf dit moment bekend als team Organisatie 3.

Wij willen doorgroeien naar twee teams binnen de afdeling Organisatie. Om dit voor elkaar te krijgen zal er zowel op inhoud als op de menskant een integratie moeten plaatsvinden.

Op inhoud gaat hier een programma manager mee aan de slag. In deze opdracht zoeken we een verandermanager die in een jaar tijd de vervlechting op mensenkant voor elkaar krijgt.

Daarnaast verwachten we een bijdrage als deelprojectleider in het programma HR voor de toekomst .

Het doel is dat de (interne) klant een en dezelfde dienstverlening van afdeling Organisatie krijgt, voor zowel de ambtenaren als de SW medewerkers en dit ook mag verwachten.

Het werk van interim teamleider gaat over mensen. En over zakelijkheid. We zoeken iemand die rust en vertrouwen naar het team uitstraalt.

De doelstelling is dat de werkzaamheden van de collega’s uit team Organisatie 3 in de twee andere teams van de afdeling Organisatie terecht gaan komen.

Daar ga jij aan werken. Doelen en resultaten spreken we nog nader af. Ook ben je één van de projectleiders van het project HR voor de toekomst’.

Je kijkt dus naar de huidige werkzaamheden van de medewerkers van het team Organisatie 3 en bedenkt of deze werkzaamheden passen in de brede dienstverlening van de afdeling Organisatie.

Tevens kijk je naar de kwaliteit van de medewerkers en of deze werkzaamheden passen bij hun talenten. Je hebt hierbij oog voor de twee bedrijfsculturen.

Met de medewerkers van het huidige team ORG 3 bespreek je hun ideeën en wensen, en over wat er nodig is om hun werkzaamheden naar de toekomst te doen.

Je bent in gesprek met medewerkers om te onderzoeken waar de mogelijkheden en kansen liggen. Kernwoorden daarbij zijn zakelijkheid met oog voor de mens.

Je bent onderdeel van het management van de afdeling Organisatie. Wat is het toekomst plaatje, wat moet het niveau van dienstverlening zijn?

Wat wil de klant van afdeling Organisatie zien?

Je stemt jouw project af met de programmamanager HR voor de toekomst’.

 • Je bent iemand die zegt wat je doet en doet wat je zegt.
 • Je haalt energie uit het verbeteren van de dienstverlening.
 • Je ben hard op de inhoud en zacht op de mens.
 • Je houdt van echt contact : in gesprek zijn, luisteren, vragen, overtuigen en samen tot oplossingen komen.
 • Je ben een echte veranderaar en vind het niet erg dat je allerlei hobbels op je weg gaat tegenkomen.
 • We weten natuurlijk dat niemand perfect is. Toch hebben wij een aantal karaktereigenschappen gebundeld om jou een beeld te geven van onze droom kandidaat.

  Kenmerkende eigenschappen voor de perfecte interim teamleider zijn : Lef, daadkracht, doelgericht, communicatie vaardig, niet bang om een lastige boodschap te brengen, relatiegericht.

  Herken je jezelf hier niet 100% in, maar denk je toch dat dit dé job voor jou is? Dan nodigen we je van harte uit om ons te vertellen waarom we juist jou zouden moeten kiezen.

  Vaardigheden vinden we belangrijker dan specifieke kennis. Het gaat erom dat je op z’n minst een HBO werk- en denkniveau hebt en ons ervan kunt overtuigen dat je een klus als deze aan kan.

  Ervaring in verandertrajecten en in leidinggeven zijn een vereiste.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier