Back-end (Web)Developer - Delft - Medior/Senior
CareerValue B.V.
Delft, NL
3 dagen geleden
source : ICTerGezocht.nl

Je denkt pro-actief mee over functionaliteiten en verbeteringen die de gebruikerservaring ten goede komen. Binnen het flexibele team is er veel ruimte voor jouw ideeën.

Er wordt constant gewerkt aan optimalisatie en vernieuwing. Het betreft een uitdagende functie waarin je alle mogelijkheden krijgt om je te ontwikkelen als programmeur.

Je hebt sociale vaardigheden want samenwerken gebeurt veel en bovendien heb je klantcontact. Je werkt voor webservices met XML , JSON , RES T ful API 's.

Uiteraard gebeurt alles met PHP (Laravel en Lumen Framework) en verder maak je koppelingen met MySQL databases. Ervaring met de technieken zoalsHTML 5 , CSS 3 , Java Script (Angular JS, Node JS) zijn een pré.

Functie-eisen :

 • Je hebt minimaal HBO werk en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als PHP programmeur;
 • Je hebt ervaring met object georiënteerd programmeren;
 • Ervaring met frameworks zoals Lumen , Laravel , Symfony , Zend of Cake ;
 • Opensource toejuichen;
 • MVC ervaring;
 • Communicatief vaardig en leergierg.
 • Bedrijfsomschrijving :

  Bij dit bedrijf ben je bezig met het maken van de aller mooiste websites en web applicaties. Persoonlijke inbreng wordt hier op prijs gesteld!Er werken nu 15 mensen en ze houden allemaal stuk voor stuk van de nieuwste en meest moderne technieken en willen alleen maar kwaliteit leveren.

  Deze toekomstige collega's hebben de team gedachte hoog in het vaandel en helpen elkaar naar een hoger plan.Binnen het snelgroeiende team, die het fundament van de organisatie vormt zijn wij direct op zoek naar een enthousiaste Medior PHP back-end programmeur.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier