Parttime Chauffeur
Sandd
Den Haag, NL
5 dagen geleden

Word chauffeur bij Sandd. Jij zorgt voor juiste bezorging, wij voor een vast salaris, leuke collega’s en mooie doorgroei kansen.

Je start je werkdag op het depot met een lekker bakje koffie. Vervolgens gaan jij en collega’s zelfstandig op pad en zorg jij ervoor dat je de kratten post, op tijd, correct en met een glimlach aflevert bij onze bezorgers.

Daarnaast draag jij zorg voor de correcte administratie van jouw rit. Wil jij buiten jouw diensten meer werken? Dan kun je ook aan de slag als chauffeur op maandag en donderdag, postsorteerder of flexbezorger.

Je bent in ieder geval beschikbaar op dinsdag en vrijdag ochtend tussen 05.30 uur en 08.30 uur.

Je bent in het bezit van het rijbewijs B en hebt minimaal 1 jaar rij ervaring.

Lichamelijk in goede conditie : je moet kratten kunnen tillen en vaak de bestelbus in- en uitstappen

Een goed richtingsgevoel en kennis van de omgeving

Sociaal; je hebt vaak contact met de postbezorgers waar je de post aflevert

Woonachtig in Den Haag of directe omgeving (straal van 20km)

Een leuke parttime baan waar je lekker op de weg zit en contact hebt met collega’s. We hebben een mooi wagenpark met Volkswagen Crafter bussen waar je op maandag en donderdag mee op pad gaat.

Daarnaast hebben we een gezellig team waar hard werken en elkaar helpen centraal staat. En een bruto uurloon van €9,54 (21 jaar en ouder) met een min-

max contract van 24-144 uur per maand.

Word jij onze nieuwe chauffeur? Solliciteer dan direct met jouw CV en motivatie door op de sollicitatie button te klikken.

We nemen binnen 7 dagen contact met je op.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier