3D CAD Tekenaar
continu
Amersfoort, NL
3 dagen geleden

3D CAD Tekenaar

Bij onze opdrachtgever houdt de 3D-CAD tekenaar zich bezig met zowel het eigenlijke ontwerp van machines (een lasrobot) als met productontwikkeling.

Omdat het product waaraan gewerkt wordt nog in de ontwikkelings- / testfase zit, zijn er voldoende mogelijkheden om onderscheidend te zijn.

Dat wil zeggen een uitdagende en afwisselende baan, waarbij groot wordt gedacht door een klein team. Zodoende heb je een tastbaar aandeel in het succesvol maken van dit aansprekende product.

 • Minimaal een HTS-opleiding (beschik je over een MBO opleiding, maar heb je een vergelijkbaar niveau door ervaring, dan mag je ook zeker reageren)
 • Zowel starters als ervaren tekenaars mogen reageren
 • Kennis van 3D-CAD pakketten (SolidWorks en Inventor is een pré)
 • Onze opdrachtgever is een kleine en familiaire machinebouwer in de omgeving van Amersfoort. Op dit moment bestaat het team uit vijf techneuten, maar door grote belangstelling voor de door hen ontwikkelde lasrobot, is er dringend behoefte aan nieuwe collegas.

  Aangezien het bedrijf zich op dit moment volop aan het ontwikkelen is, liggen er ook voldoende kansen voor ontwikkeling op persoonlijk vlak.

  Dit, in combinatie met een goed salaris, maken het een zeer aantrekkelijke werkgever.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier