Projectleider implementatie applicatie persoonsgebonden aanpak
Matchd
Amersfoort, NL
12 dagen geleden

De functie

Gemeente Amersfoort is op zoek naar een Projectleider implementatie applicatie persoonsgebonden aanpak.

Opdrachtomschrijving :

Gemeente Amersfoort werkt (samen met enkele regiogemeenten) aan de implementatie van een applicatie voor de ondersteuning van de persoonsgebonden aanpak bij de afdeling veiligheid, en de samenwerking hierin met externe partners.

Voor de afronding van deze implementatie zoeken we een projectleider, die de relevante kennis heeft over een dergelijke traject.

Achtergrond :

De afdeling BSV / team Veiligheid van de gemeente Amersfoort houdt zich onder meer bezig met het coördineren van de nazorg voor ex-

gedetineerden, het coördineren van interventies rondom woonoverlast en het coördineren van interventies rondom crimineel jeugdigen en jeugdigen die woonoverlast veroorzaken.

Fase :

De gekozen applicatie komt voort uit een aanbesteding, en er is veel aandacht en tijd besteed aan het in beeld brengen privacy-

aspecten en de werkprocessen in Amersfoort en de andere gemeenten. De verwachting is dat in enkele maanden de implementatie in Amersfoort kan worden afgerond.

De organisatie :

Amersfoort, stad met ruim 155.000 inwoners, ontwikkelt zich in hoog tempo en bruist van de initiatieven. We koesteren wat van waarde is en vernieuwen volop.

Daar hebben we creatieve pioniers, realisten en rotsen in de branding voor nodig. Bij Amersfoort werken zo'n 900 medewerkers dagelijks aan de ontwikkeling van de stad en gemeente.

Een inspirerende werkomgeving met leuke collega's en interessant werk. En met veel ruimte voor initiatief, jezelf verbeteren en vooral ook om te doen waar je goed in bent.

Functie eisen

 • Werkervaring bij een 100.000-plus gemeente met projecten in het veiligheids- of sociaal domein met IT / IV-aspecten;
 • Ervaring bij de implementatie van software met complexiteit op het gebied van werkprocessen en privacy.
 • Wensen :

 • Ervaring met intergemeentelijke samenwerking binnen IV / IT-project;
 • Ervaring met implementatie van DPIA's;
 • Recente ervaring met PGA-applicaties.
 • Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier