Verpleegkundige Barendrecht
Agathos
Barendrecht, Nl
5 dagen geleden

Verpleegkundige Barendrecht

Afdelingomschrijving

Agathos, onderdeel van Lelie zorggroep, geeft kleur en ruimte aan christelijke zorg in Nederland.

Wij bieden liefdevolle zorg waarin wij in verbinding dicht bij onze cliënten willen staan. Wij willen met daadkracht uitstralen waar wij voor staan.

Dat doen wij vanuit de reformatorische identiteit en vanuit ons hart. Daarom bieden wij zorg die past bij onze cliënten én medewerkers.

Functieomschrijving

Houd jij van opbouw, gericht werken, sparren met collega s en initiatief nemen om zo samen goede zorg te leveren? Dan zoeken wij jou!

Als verpleegkundige kan jij het verschil maken. Je kunt jezelf ontwikkelen maar ook jou visie inbrengen om het team te versterken.

Jij draagt zorg voor de ADL- en verpleegkundige zorg. Je bent alert op signalen en handelt hiernaar. Je hebt regelmatig contact met de huisarts of behandelend arts, maar ook met praktijkondersteuners, trombosedienst en andere disciplines die bij de cliënt betrokken zijn.

Verder zorg je voor een goede rapportage en overdracht.

Deze veelzijdige baan, waarin je met vele thema’s in de zorg te maken krijgt, zorgt ervoor dat jij de uitdaging in je werk blijft houden.

De uren zijn bespreekbaar!

Functie-eisen

 • Je bent gediplomeerd verpleegkundige (niv.4).
 • Je bent BIG-geregistreerd.
 • Je kunt goed zelfstandig én in teamverband werken.
 • Je bent in bezit van een rijbewijs en auto en woonachtig in Barendrecht of omgeving.
 • Wij vinden het belangrijk dat je onze missie en visie onderschrijft, jij herkent je in de reformatorische identiteit van onze organisatie en leeft en werkt vanuit deze overtuiging.

  Wat wij bieden

 • Werk mét waardering.
 • We belonen jouw werk en inzet met een salaris volgens de cao VVT binnen schaal 45 (min. € 2.573,52 - max. € 3.471,49 per maand op basis van een 36-urige werkweek).
 • Deze cao geldt ook voor de overige arbeidsvoorwaarden, waaronder de opbouw van vakantiegeld en de eindejaarsuitkering.

 • Vanuit Lelie zorggroep wordt ingezet op een vast contract bij gebleken geschiktheid en vandaaruit bieden wij mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier