Meewerkend voorman Louwman Toyota Zoetermeer
Louwman Group
Zoetermeer, NL
21 dagen geleden

Ben jij alleen tevreden als jij samen met jouw team uitstekende kwaliteit weet te leveren voor onze klanten? Hecht jij waarde aan een professionele werkomgeving met fijne collega’s?

Ben jij bijzonder geïnteresseerd in verdergaande technische ontwikkelingen en wil jij dit van dichtbij meemaken binnen een organisatie die hierin voorop loopt?

Lees dan snel verder voor de inhoud van deze uitdagende functie!

Louwman Zoetermeer zoekt een ervaren fulltime meewerkend voorman met APK.

Wat ga je doen?

In nauwe samenwerking met jouw collega’s op de werkplaatsreceptie zorg jij dat de werkzaamheden in de werkplaats vlot en efficiënt worden uitgevoerd.

Je hebt de leiding over de werkplaats en werkt zelf ook mee. Louwman Zoetermeer is een kleine maar succesvolle vestiging met 10 collega’s in de aftersales en 4 in de sales.

Een greep uit jouw dagelijkse werkzaamheden :

 • verdelen van het werk, bewaken van de planning en de voortgang van de werkzaamheden;
 • assisteren bij het stellen van diagnoses en meewerken in de werkplaats met het uitvoeren van reparaties en onderhoud aan personenauto’s;
 • je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de werkinstructies en handhaving van de werkprocessen;
 • je bent dé belangrijke schakel tussen de werkvloer en jouw collega’s op de werkplaatsreceptie Je staat voortdurend met hen in verbinding’ over de status van het werk én de uitvoering van de op elkaar aansluitende werkprocessen.
 • Het dagelijks voeren van het zgn. driehoeksoverleg is hierbij essentieel.

  Wie zoeken wij en wat breng jij mee?

  Jouw talent ligt op het organisatorische vlak, het behouden van overzicht en het bewaken van de voortgang en werkprocessen in de werkplaats.

  Je weet alle randvoorwaarden voor een efficiënte, kwalitatieve en productieve werkplaats te managen, zodat het beoogde rendement van de werkplaats wordt behaald.

  Verder breng jij mee :

 • MBO-diploma eerste autotechnicus (niveau 3) met APK bevoegdheid;
 • Meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare leidinggevende functie;
 • ervaring met procesbewaking;
 • organisatietalent met een pragmatische instelling;
 • stressbestendigheid. Je weet onder werkdruk het overzicht te behouden en bent oplossingsgericht om zo de dagelijkse werkzaamheden en doelstellingen te realiseren.
 • Ons aanbod

  Een uitdagende job bij één van de grootste en meest vooruitstrevende spelers in de autobranche. Je komt terecht in een gemotiveerd team, waar iedere dag met enthousiasme aan het sterke merk Toyota wordt gewerkt.

  Louwman vindt een prettige werksfeer belangrijk en als echt familiebedrijf hebben we oog voor jou als collega en jouw persoonlijke ontwikkeling.

  Uiteraard bieden wij jou uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris, een solide pensioenregeling én meerdere aantrekkelijke personeelsregelingen, waaronder bijvoorbeeld korting op het kopen van een (nieuwe) auto en op het onderhoud.

  Wie zijn wij?

  Louwman Zoetermeer is onderdeel van de Louwman Dealer Group, De Louwman Dealer Group is één van de grootste spelers in de automotive.

  Louwman heeft dealervestigingen door heel Nederland met merken als Toyota, Lexus, Peugeot, Mercedes, Suzuki, Jeep, Lancia, Alfa Romeo en Abarth.

  Louwman Dealer Group is onderdeel van de Louwman Group, een prachtig familiebedrijf waarin de familie ook daadwerkelijk een grote rol speelt.

  Met vele takken van sport en locaties door heel Nederland kies je met een carrière binnen de Louwman Group voor een toekomst vol ontwikkelkansen.

  Solliciteer nu!

  Ben jij de kandidaat die wij zoeken en ben je enthousiast geworden voor deze belangrijke spilfunctie? Solliciteer dan direct via onderstaande button.

  Past deze functie je niet maar wil je wel graag bij ons werken? Kijk dan op

  voor de actuele vacatures of stuur een open sollicitatie.

  auto #automotive #service #organiseren #louwman #ervaring #teamleider #procesbewaker #personenwagens #auto’s #manager #aftersales #service #werkplaatsreceptie #planning #administratie #coördinator

  coördineren #aansturen #manager operations #procesmanager #CarIT #chef werkplaats

  U hebt uw sollicitatie al verzonden met behulp van dit e-mailadres. Als u uw sollicitatie wilt aanpassen, neemt u contact op met de contactpersoon.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier